Μαριάννα Γουλανδρή - Φίλιππος Λαιμός: Το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό με την 1,5 μηνός κόρη τους [εικόνες] - iefimerida.gr

Μαριάννα Γουλανδρή - Φίλιππος Λαιμός: Το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό με την 1,5 μηνός κόρη τους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο τους ταξίδι με το καινούργιο μέλος της οικογένειας έκανε η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός.

Συγκεκριμένα, η κόρη της Χριστιάννας και του Γιώργου Γουλανδρή και εγγονή του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωρό, στις 23 Μαρτίου, μόλις τρεις μέρες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, την οποία κρατούσε μυστική όλους αυτούς τους μήνες.

A post shared by Marianna Goulandris (@mariannagofficial) on Mar 21, 2018 at 9:19am PDT

Τώρα, μόλις ενάμιση μήνα μετά την γέννηση της κόρης του, το ζευγάρι έκανε το πρώτο του οικογενειακό ταξίδι στο εξωτερικό.

Ο προορισμός ήταν το Μονακό, ενώ με την σειρά της η Μαριάννα Γουλανδρή δημοσίευσε στα InstaStories φωτογραφία από εκεί, κάνοντας ένα χιουμοριστικό σχόλιο: «Επιβιώσαμε από το πρώτο ταξίδι με το μωρό"».

Μαριάννα Γουλανδρή - Φίλιππος Λαιμός: Το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό με την 1,5 μηνός κόρη τους [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ