Γεννηματά: Να μην εφαρμοστεί ο αυξημένος ΦΠΑ στα νησιά -Η κυβέρνηση να αφήσει τις υπεκφυγές - iefimerida.gr

Γεννηματά: Να μην εφαρμοστεί ο αυξημένος ΦΠΑ στα νησιά -Η κυβέρνηση να αφήσει τις υπεκφυγές

Φώφη Γεννηματά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η κυβέρνηση να αφήσει τις υπεκφυγές και να δεχθεί την πρόταση νόμου που έχουμε υποβάλει, για να μην εφαρμόζεται ο αυξημένος ΦΠΑ στα νησιά».

Αυτό δήλωσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, ύστερα από συνάντησή της με εκπροσώπους του συντονιστικού οργάνου των επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων της Λέσβου.

Πρόσθεσε ότι η στήριξη της οικονομίας των νησιών είναι εξόχως εθνικό ζήτημα και όχι μόνο αναπτυξιακό, ιδιαίτερα σε μια εποχή που οι προκλήσεις αυξάνονται και η αδυναμία της κυβέρνησης να διαχειριστεί τις μεταναστευτικές ροές οδηγεί σε επικίνδυνα φαινόμενα.

«Κατά την πρόσφατη απόβαση του κ. Τσίπρα στη Λέσβο οι νησιώτες του γύρισαν την πλάτη, ενώ ο ίδιος επανέλαβε τον γνωστό εαυτό του, με τα κούφια λόγια και τις ανέξοδες υποσχέσεις» τόνισε και πρόσθεσε:

«Είναι ώρα να παρθούν συγκεκριμένα μέτρα -όπως έχουμε προτείνει- για την αποσυμφόρηση των νησιών. Και η Ευρώπη να συμβάλει ουσιαστικά. Επιβάλλεται να στηριχθεί έμπρακτα η οικονομία τους».


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ