Eurovision: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί ενός Ιρλανδού για την πρόκριση της χώρας του στον τελικό - iefimerida.gr

Eurovision: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί ενός Ιρλανδού για την πρόκριση της χώρας του στον τελικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας Ιρλανδός δεν μπορούσε πραγματικά να το πιστέψει πως η χώρα του προκρίθηκε χθες στον τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.

Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο Twitter χθες, δείχνει έναν θαυμαστή του διαγωνισμού να παρακολουθεί με μεγάλη αγωνία, την ώρα που ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών ζωντανά στην τηλεόραση.

Στην αρχή φαίνεται να παραιτείται από την ελπίδα της πρόκρισης. «Μπορούμε να τα παρατήσουμε επιτέλους, γιατί δεν πρόκειται να προκριθούμε ποτέ ξανά. Ξέχασέ το. Τελείωσε» ακούγεται να λέει. «Ξέχασέ το. Ξέχασέ του. Το καλύτερο τραγούδι του διαγωνισμού δεν πέρασε. Είναι ντροπή» συνεχίζει. Την ώρα όμως που φαίνεται πως έχει χαθεί κάθε ελπίδα, συνειδητοποιεί πως μένει άλλη μία χώρα για να αποκαλύψει το πού έδωσε τις ψήφους της. «Α, υπάρχει άλλη μία. Υπάρχει άλλη μία! Ω Χριστέμου!» ακούγεται να φωνάζει.

THIS MAN NEARLY HAS A HEART ATTACK WHEN IRELAND GETS THROUGH TO THE EUROVISION FINAL! Video Credit: RTÉ's Derek Mooney! pic.twitter.com/eIeVLKXXF3

Και στη συνέχεια, η Ιρλανδία προκρίνεται. Και φυσικά πανηγυρίζει σε έξαλλη κατάσταση «Τα καταφέραμε! Τα καταφέραμε! Είμαστε στον τελικό!».

Το βίντεο έχει γίνει ήδη viral μέσα σε λίγες ώρες και το έχουν δει πάνω από 33.000 άτομα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιρλανδία Eurovision 2024 διαγωνισμός τελικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ