Συνάντηση Παπακωνσταντίνου- Σόιμπλε για το πρόγραμμα «Ήλιος» - iefimerida.gr

Συνάντηση Παπακωνσταντίνου- Σόιμπλε για το πρόγραμμα «Ήλιος»

Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας θα έχει σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου στο Βερολίνο. Αντικείμενο της συζήτησης του Έλληνα υπουργού με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε θα είναι το πρόγραμμα «Ήλιος» που αφορά την παραγωγή και εξαγωγή «πράσινης» ενέργειας από φωτοβολταϊκά.

Ειδικότερα, θα συζητηθεί η υλοποίηση του προγράμματος μέσα από την ενεργοποίηση των μηχανισμών συνεργασίας που προβλέπονται στην Ευρωπαϊκή Οδηγία για την προώθηση των ΑΠΕ.

Επιπλέον, ο κ. Παπακωσταντίνου θα συναντηθεί με τον Σύνδεσμο των Γερμανικών Βιομηχανιών (BDI). Στη συνάντηση ο υπουργός θα ενημερώσει για τις εξελίξεις αναφορικά με την προώθηση του Προγράμματος «Ήλιος», ενώ θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση με εκπροσώπους του τομέα των φωτοβολταϊκών που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να ενημερωθούν για την πορεία του Προγράμματος και για τη δυνατότητα συμμετοχής τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ