Τα ακριβά γούστα της Μέγκαν Μαρκλ -Τα δεκάδες παπούτσια και το Cartier ρολόι [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα ακριβά γούστα της Μέγκαν Μαρκλ -Τα δεκάδες παπούτσια και το Cartier ρολόι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λάτρης των ακριβών αντικειμένων φαίνεται πως είναι η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι που μπορεί να υπερηφανεύεται για τη συλλογή της από υποδήματα αλλά και το πανάκριβο ρολόι της που θυμίζει κάτι από την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η Μέγκαν είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία από την μοναδική συλλογή παπουτσιών της στο μπλογκ της «The Tig» τον Ιούνιο του 2016. Τότε είχε δώσει μια ματιά στους 1,9 εκατομμύρια οπαδούς της για την εντυπωσιακή συλλογή της, που περιελάμβανε 39 ζευγάρια διάσημων σχεδιαστών, τακτοποιημένα δίπλα – δίπλα.

Από τα «Love Me» του Christian Louboutin των 630 λιρών, στα Miu Miu των 790 λιρών, τα σανδάλια Gianvito Rossi Plexi αξίας 585 λιρών μέχρι και τα Jimmy Choo των 650 λιρών, η γκάμα του στυλ είναι εκπληκτική.

Η συλλογή αυτή των 39 ζευγαριών κοστίζει πάνω από 20.000 λίρες και οι φίλοι της λένε ότι μπορεί να υπάρχουν τρεις φορές περισσότερα παπούτσια στη ντουλάπα της.

Τι δείχνουν όμως τα παπούτσια της; Την σεξουαλικότητά της – κάτι που ο Εντγκάρντο Οζόριο, ο Κολομβιανός σχεδιαστή της εταιρείας Aquazzura, μιας από τις αγαπημένες της εταιρείες, - αγαπά στην πρώην ηθοποιό.

«Της αρέσουν τα σοφιστικέ, σέξι παπούτσια, που είναι του στυλ μας» εξηγεί. «Η εμφάνισή της τείνει να είναι κομψή και απλή, την οποία και τονίζει με ένα όμορφο παπούτσι».

Σύμφωνα με τους φίλους της δεν σταματά ποτέ να αγοράζει καινούρια παπούτσια, όπου κι αν βρίσκεται στον κόσμο – είτε για τον εαυτό της είτε για κάποιον που γνωρίζει.

«Θυμάμαι κάποια φορά που είχε ταξιδέψει στην Ισλανδία και μου έστειλε μία φωτογραφία με κάτι παπούτσια που είδε και λάτρεψε» λέει η Τάλια Μπράουν, φίλη και στυλίστρια που συνεργάστηκε με την Μέγκαν στο Τορόντο. «Ήταν αρκετά ιδιόρρυθμα – της αρέσουν τα παπούτσια που έχουν κάποια προσωπικότητα. Μάλιστα, μια φορά μου αγόρασε κι εμένα ένα ζευγάρι παπούτσια. Μου είπε ότι τα είχε δει και ήξερε ότι θα μου πήγαιναν και έτσι τα αγόρασε. Είναι τρελή με τα παπούτσια».

Όπως και όλα τα ρούχα που φορά, τα υποδήματα της Μέγκαν επιλέγονται για να κάνουν μια δήλωση – είτε για να προσθέσουν μια πινελιά χρώματος σε ένα θαμπό ρούχο είτε για να δείξουν την κολακευτική πλευρά του χαρακτήρα της.

Όσον αφορά στις μπαλαρίνες, η Μέγκαν λατρεύει τα υποδήματα της Σάρα Φλιντ, σχεδιάστρια με έδρα το Λος Άντζελες, πελάτισσα της οποίας είναι και η Αμάλ Κλούνεϊ. Ένα ζευγάρι της φορούσε στην πρώτη εμφάνισή της στο πλευρό του Χάρι στους αγώνες Invictus τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η Σάρα ομολογεί πως δεν έχει γνωρίσει ποτέ τη βασιλική νύφη, αλλά λέει ότι μιλούν τακτικά μέσω email και αποκαλύπτει πως η Μέγκαν της στέλνει χειρόγραφες ευχαριστίες για κάθε ζευγάρι παπούτσια που αγοράζει.

Η λατρεία της για τις nude γόβες – Ακριβώς όπως και η Νταϊάνα
Η Μέγκαν λατρεύει τις nude γόβες και τα Jimmy Choo παπούτσια της είναι η επιλογή της για εντυπωσιακές εμφανίσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας το 2016 σε ένα talk show.

Η αγάπη της γι’ αυτές τις γόβες θυμίζει, φυσικά, τη δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον που κι αυτή τις αγαπά ιδιαίτερα. Αλλά και πιο επιδεικτικά είναι μια αναφορά στην Νταϊάνα, που πρωτοστάτησε με αυτές τις γόβες τη δεκαετία του ‘90, επιλέγοντας nude γόβες Versace ή Catherine Walker.

Επίσης, όπως και η Νταϊάνα, η Μέγκαν είναι επίσης οπαδός της κλασικής ιταλικής επωνυμίας Tod’s. Τα παπούτσια είναι σχεδόν σίγουρα και που αυτές οι δύο γυναίκες θα είχαν κοινό.

Το δώρο της στον εαυτό της: το ρολόι της Νταϊάνας
Μετά το θάνατο της Νταϊάνας, οι γιοι της έπρεπε να επιλέξουν ένα από τα υπάρχοντά της. Ο Γουίλιαμ πήρε το χρυσό Cartier Tank Francaise – ένα δώρο από το πατέρα της – και ο Χάρι το ζαφειρένιο δαχτυλίδι. Αλλά αφότου το δαχτυλίδι κατέληξε στο δάχτυλο της Κέιτ, φαίνεται πως τα αδέρφια είχαν ανταλλάξει αντικείμενα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χάρι σκοπεύει να δώσει στη Μέγκαν το ρολόι της μητέρας του πριν το γάμο, αλλά έχει ήδη ένα Cartier Tank Française αξίας 5.000 λιρών, το οποίο είχε αγοράσει για τον εαυτό της το 2013, στην έναρξη της τρίτης σεζόν της σειράς «Suits». «Στην πίσω πλευρά του ρολογιού χάραξα το ‘Από την ΜΜ στην ΜΜ’ και σκοπεύω να το δώσω στην κόρη μου» είχε πει η ίδια το 2015.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ