Οι γυναίκες φταίνε για τη σεξουαλική παρενόχληση; -Μια διαφορετική άποψη - iefimerida.gr

Οι γυναίκες φταίνε για τη σεξουαλική παρενόχληση; -Μια διαφορετική άποψη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πιστεύω ακράδαντα ότι η μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων γυναικών έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση, όπως πιστεύω ότι αυτή η παρενόχληση έχει διαβαθμίσεις. Ναι, διαβαθμίσεις.

Είναι άλλο να σε καλεί ο προϊστάμενός σου στο γραφείο του και εν μέσω επαγγελματικής συζήτησης να προσπαθεί να σου εκφράσει τον θαυμασμό του και άλλο να υπονοεί ευθέως ότι αν δεν ενδώσεις, απολύεσαι...

Από την ξεπερασμένη, για πολλούς, άποψη της Κατρίν Ντενέβ περί φλερτ και αγγίγματος στο γόνατο, ως την υπόθεση Γουαϊνστάιν η απόσταση είναι μεγάλη -εύκολα όμως γίνεται μικρή και τελικά εξαφανίζεται….

Τους τελευταίους μήνες το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης, διεθνώς, μετατρέπεται σε βαρέλι δίχως πάτο. Το πιο πρόσφατο κρούσμα έρχεται από τον βορρά και συγκεκριμένα από τη Σουηδική Ακαδημία: Σύμφωνα με ανακοίνωσή της δεν θα απονεμηθεί φέτος το Νόμπελ Λογοτεχνίας λόγου σχετικού σκανδάλου στους κόλπους της.

Από τον τμηματάρχη του δημοσίου ως τον τηλεοπτικό παραγωγό και από τον σκηνοθέτη ως το αφεντικό, γενικώς, οι άνδρες δοκιμάζουν και δοκιμάζονται. Ποιος είναι ο συνδετικός κρίκος όλων αυτών των ανδρών που προέρχονται από διαφορετικές κοινωνικές, οικονομικές και μορφωτικές τάξεις;

Διαβάστε το σχόλιο της Μυρτώς λοβέρδου για την σεξουαλική παρενόχληση, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σεξουαλική παρενόχληση γυναίκες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ