Αποχώρησε από τη σειρά NCIS η ιδιόρρυθμη πρωταγωνίστρια Πόλι Περέτ [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Αποχώρησε από τη σειρά NCIS η ιδιόρρυθμη πρωταγωνίστρια Πόλι Περέτ [εικόνες & βίντεο]

Η ηθοποιός Πόλι Περέτ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σειρά που έχει λατρέψει όλη η Αμερική και που πολλοί έχουν αγαπήσει και στην Ελλάδα, «NCIS», μόλις έχασε μία από τις πρωταγωνίστριές της.

Η Πόλι Περέτ, που έπαιξε το ρόλο της εγκληματολόγου επιστήμονα Άμπι Σιούτο, αποχώρησε από το μακρόχρονο δράμα μετά από 15 τηλεοπτικές σεζόν.

Αν και η επικείμενη έξοδος της Περέτ από την σειρά είχε ανακοινωθεί τον Οκτώβριο του 2017. η μοίρα της Άμπι ήταν άγνωστη στο τέλος του προηγούμενου επεισοδίου όπου αυτή και ο πράκτορας της MI-6 Κλέιτον Ριβς, δέχονται τα πυρά ενός οπλισμένοι κλέφτη.

Στην αρχή του επεισοδίου που παρακολούθησαν οι θεατές στην Αμερική, η Άμπι νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, έχοντας υποστεί διάτρηση αρτηρίας μετά τον πυροβολισμό που δέχθηκε στο στήθος. Ο Ριβς, εντωμεταξύ, πεθαίνει από τα τραύματά του.

Love you @PauleyP.

Thanks for the last decade and a half.

Gonna miss you a bunch. pic.twitter.com/qoC4SlgIb0

Την ώρα που η Άμπι έδινε μάχη για να βγει από το κώμα, οι συνάδερφοί της εργάζονται σε μια υπόθεση, ανακαλύπτοντας πως η Άμπι ήταν στόχος ενός ατόμου, τον οποίο η ίδια είχε βοηθήσει για να φυλακιστεί πριν από χρόνια.

Όταν η Άμπι ξύπνησε, τους βοήθησε να λύσουν την υπόθεση, οδηγώντας τους κατευθείαν στον υπεύθυνο, έναν άνθρωπο με το όνομα Ρόμπερτ Κινγκ – ένας ανταγωνιστής από μια προηγούμενη σεζόν.

We say goodbye to our @PauleyP ... her final farewell episode is tonight at 8pm on @CBS #NCIS BRING THE TISSUES!
Dear Pauley, you were a light and made me feel like family from the first day and everyday for the last two years.. love you sis! pic.twitter.com/BPVdxEH5V5

Αφού ο Κινγκ ήταν στη φυλακή- η Άμπι λέει στους συναδέρφους της πως σκοπεύει να αφήσει το NCIS για να ασχοληθεί με το φιλανθρωπικό έργο που ήθελε να κάνει ο Ριβς, που πέθανε στην προσπάθειά του να τη σώσει.

«Ο Κλέι πέθανε προσπαθώντας να με σώσει και του χρωστάω» λέει η ίδια. «Ο Κλέι πάντα ήθελε να αρχίσει μια φιλανθρωπία προς τιμήν της μαμάς του κι αφού δεν είναι εδώ για να το κάνει, θα το κάνω εγώ. Ξέρω πως δεν το καταλαβαίνετε, αλλά είναι κάτι που πρέπει να κάνω – και όχι μόνο γι’ αυτόν, αλλά και για μένα» λέει.

Αποχώρησε από τη σειρά NCIS η ιδιόρρυθμη πρωταγωνίστρια Πόλι Περέτ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο Γκιμπς, τον οποίο η Άμπι βλέπει σαν πατέρα της, δεν ήταν παρών στην ανακοίνωσή της, έτσι του του έγραψε σε ένα γράμμα.

«Ελπίζω να ξέρεις τι σημαίνεις για μένα, Γκιμπς – κάθε στιγμή, κάθε μάθημα, κάθε αγκαλιά, είμαι ευγνώμων για όλα» έγραψε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πόλι Περέτ ΆΜπι ΣΙΟύτο NCIS
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ