Τα μέτρα ασφαλείας για την άφιξη του πρίγκιπα Καρόλου στην Αθήνα - iefimerida.gr

Τα μέτρα ασφαλείας για την άφιξη του πρίγκιπα Καρόλου στην Αθήνα

Με συνοδεία μοτοσικλετιστών της ομάδας ΖΗΤΑ θα γίνουν οι μετακινήσεις του πρίγκιπα Καρόλου στην Αθήνα / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε επιφυλακή και όχι σε συναγερμό βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. για την άφιξη του πρίγκιπα Καρόλου στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία δεν έχει λάβει κάποια έκτακτα μέτρα, ωστόσο για λόγους ασφαλείας αστυνομικοί θα βρίσκονται ακροβολισμένοι γύρω από τη βρετανική πρεσβεία στο Κολωνάκι, στο Προεδρικό Μέγαρο και το μνημείου του Αγνωστου Στρατιώτη για την ασφάλεια του πριγκιπικού ζεύγους.

Παράλληλα το αυτοκίνητο που θα μεταφέρει τον Κάρολο και την Καμίλα θα έχει τη συνοδεία περιπολικών, συμβατικών οχημάτων της ασφάλειας και μοτοσικλέτες της ομάδας ΖΗΤΑ.

Επιπλέον θα πραγματοποιούνται τροχονομικές παρεμβάσεις για διακοπή της κυκλοφορίας προκειμένου να φθάσει στους προορισμούς του το αυτοκίνητο του πριγκιπικού ζεύγους γρήγορα και με ασφάλεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ