Ουρσουζίδης (ΣΥΡΙΖΑ): Διαφωνούσε αλλά... πείστηκε -Θα ψηφίσει αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια - iefimerida.gr

Ουρσουζίδης (ΣΥΡΙΖΑ): Διαφωνούσε αλλά... πείστηκε -Θα ψηφίσει αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας ακόμη από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που αντιδρούσαν στην αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια ο Γιώργος Ουρσουζίδης, άλλαξε την άποψή του.

Οπως είπε στη Βουλή απόψε, θα υπερψηφίσει το επίμαχο άρθρο 8 που επιτρέπει σε ομόφυλα ζευγάρια να γίνουν ανάδοχοι γονείς καθώς τον ικανοποίησαν οι νομοτεχνικές βελτιώσεις.

Όπως ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Οσον αφορά στο άρθρο 8, που έγινε πολύς λόγος και προκάλεσε αντιδράσεις – κατά την άποψή μου δικαιολογημένα – με τη νέα του μορφή μετά τις αλλαγές, νομίζω σε απολύτως θετική κατεύθυνση, ξεφεύγουμε από την αυστηρή και άστοχη σειρά των υποψηφίων αναδόχων, όπως προβλέπονταν αρχικά. Καταργείται η αυστηρή σειρά υποψήφιων αναδόχων όπως αρχικά προβλέπονταν, όπου δίδονταν προτεραιότητα σε όλα ανεξαιρέτως τα ζευγάρια (ετερόφυλα και ομόφυλα), έναντι όλων των άλλων ομάδων υποψήφιων αναδόχων – αγνοώντας τις πραγματικές ανάγκες και τα δικαιώματα του παιδιού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ