«Μασάζ» στους διαφωνούντες του ΣΥΡΙΖΑ για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια -Ποιοι επιμένουν - iefimerida.gr

«Μασάζ» στους διαφωνούντες του ΣΥΡΙΖΑ για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια -Ποιοι επιμένουν

Φωτογραφία: Intimenews

Υστατες προσπάθειες να μεταπειστούν οι διαφωνούντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που αντιδρούν με την ψήφιση του άρθρου 8 για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια καταβάλλει η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, ενόψει της αυριανής ονομαστικής ψηφοφορίας που πραγματοποιηθεί στην Ολομέλεια το μεσημέρι, είναι σε «ανοικτή γραμμή» με τους βουλευτές που εγείρουν ενστάσεις οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, η διεύθυνση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά το αρμόδιο υπουργείο, προκειμένου να παρέχουν εξηγήσεις της τελευταίας στιγμής.

Αν και μένει να φανεί η τελική στάση των βουλευτών στην αυριανή ψηφοφορία, με την χαρτογράφηση που έχει γίνει, οι βουλευτές που προσανατολίζονται να καταψηφίσουν ή και να απέχουν είναι οι κ.κ: Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Γεωργία Γεννιά και Θόδωρος Παραστατίδης.

Ο κ. Μάρκος Μπόλαρης σίγουρα θα απέχει, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες τουλάχιστον όσοι διαφωνούν να απέχουν.

Τέλος, είναι πολύ πιθανό αύριο να πάρει το λόγο ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ