Οι Τούρκοι έκαναν πρώτο trend στο Twitter το «ταμάμ» -Για να πάνε κόντρα στον Ερντογάν - iefimerida.gr

Οι Τούρκοι έκαναν πρώτο trend στο Twitter το «ταμάμ» -Για να πάνε κόντρα στον Ερντογάν

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα από τα κορυφαία trend του Twitter, παγκοσμίως, έγινε η τουρκική λέξη «ταμάμ» την Τρίτη, καθώς με αυτό τον τρόπο πάνω από μισό εκατομμύριο Τούρκοι θέλησαν να πάνε κόντρα στον Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος, σε ομιλία στους βουλευτές του κόμματός του, ανέφερε ότι αν μια μέρα ο λαός αποφασίσει να πει ταμάμ (εντάξει, αρκετά), τότε ο ίδιος θα κάνει στην άκρη.

Δίχως να χάσουν χρόνο, όσοι είναι κόντρα στον Ερντογάν άρχισαν να γράφουν στο Twitter τη λέξη «ταμάμ» και μέχρι το απόγευμα της Τρίτης είχαν γίνει πάνω από μισό εκατομμύριο αναρτήσεις, σύμφωνα με το Reuters.

Κάποιοι απλά έγραφαν «ταμάμ» μια φορά, άλλοι όσες φορές το επιτρέπει το όριο χαρακτήρων στο Twitter. Και αρκετοί συμπλήρωναν σχόλια. «Φύγε από τη θέση σου, έκανες τρελά πράγματα στη χώρα και τον λαό μας», ανέφερε ένας χρήστης. «Δεν θα κάνεις στην άκρη ήσυχα. Θα δώσεις λογαριασμό για αυτά που έκανες», έγραψε άλλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ταγίπ Ερντογάν Ταμάμ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ