Met Gala: Γιατί το ρομαντικό φόρεμα της Σκάρλετ Γιόχανσον προκάλεσε οργή [εικόνες] - iefimerida.gr

Met Gala: Γιατί το ρομαντικό φόρεμα της Σκάρλετ Γιόχανσον προκάλεσε οργή [εικόνες]

Η ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οργή προκάλεσε με την εμφάνισή της στο χθεσινό Met Gala, η διάσημη ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον, με το φόρεμα Marchesa που επέλεξε.

Κι αυτό γιατί ήταν η πρώτη διάσημη που επέλεξε να φορέσει φόρεμα του οίκου που εργαζόταν η πρώην σύζυγός του Χάρβεϊ Γουάινστιν, Τζορτζίνα Τσάπμαν.

Met Gala: Γιατί το ρομαντικό φόρεμα της Σκάρλετ Γιόχανσον προκάλεσε οργή [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Παρόλο που κάποτε ήταν αγαπημένος οίκος για τις εμφανίσεις των σταρ στο κόκκινο χαλί, η πτώση του Marchesa ήταν ταχύτατη, αμέσως μετά την υποβολή των καταγγελιών εναντίον του Γουάισντιν τον Οκτώβριο του 2017. Καμία δεν είχε φορέσει έκτοτε φόρεμα του συγκεκριμένου οίκου μέχρι τη χθεσινή εμφάνιση της 33χρονης Σκάρλετ Γιόχανσον.

Η ηθοποιός μάλιστα, αδιαφόρησε τελείως με το θέμα της φετινής εκδήλωσης, αποφασίζοντας να φορέσει ένα φόρεμα με μπορντό και ροζ αποχρώσεις με αρκετές διακοσμητικές λεπτομέρειες γύρω από το λαιμό και την μέση, που ομολογουμένως δεν την κολάκευε πολύ.

Met Gala: Γιατί το ρομαντικό φόρεμα της Σκάρλετ Γιόχανσον προκάλεσε οργή [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η απόφασή της πάντως να φορέσει ένα φόρεμα με ένα τόσο αμφισβητούμενο υπόβαθρο προκάλεσε κάποια αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν γρήγορα να σχολιάσουν την επιλογή της αυτή, με πολλούς να αναρωτιούνται γιατί επέλεξε να στηρίξει έναν οίκο που συνδέεται τόσο στενά με το σκάνδαλο Γουάινστιν.

Met Gala: Γιατί το ρομαντικό φόρεμα της Σκάρλετ Γιόχανσον προκάλεσε οργή [εικόνες] | iefimerida.gr 2

«Η Σκάρλετ Γιόχανσον με Marchesa. Αυτή η επιλογή σχεδιαστή ήταν σίγουρα επικίνδυνη» έγραψε κάποιος στο Twitter, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Δεν είναι σίγουρα το άτομο που πίστευα πως θα έσπαγε το εμπάργκο κατά της Marchesa».

Met Gala: Γιατί το ρομαντικό φόρεμα της Σκάρλετ Γιόχανσον προκάλεσε οργή [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ένας άλλος έμεινε άναυδος: «Αλήθεια τώρα, η Σκάρλετ φοράει Marchesa; Μα γιατί;» με κάποιον άλλον να προσθέτει: «Ακόμη κι όταν δεν είναι εδώ, ο Γουάινστιν είναι εδώ».

Η συγκεκριμένη επιλογή από την διάσημη ηθοποιός είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσα δεδομένου ότι δηλώνει φανατική υποστηρίκτρια του κινήματος Time’s Up, το οποίο δημιουργήθηκε ανταποκρινόμενο στον αυξανόμενο αριθμό καταγγελιών για κατάχρηση και παρενόχληση στον εργασιακό χώρο της βιομηχανίας ψυχαγωγίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ