MasterChef: Ετσι σχολίασε η Μάγκυ Ταμπακάκη τη νίκη του Τιμολέοντα [εικόνες] - iefimerida.gr

MasterChef: Ετσι σχολίασε η Μάγκυ Ταμπακάκη τη νίκη του Τιμολέοντα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγχαρητήρια μέσω του Instagram έστειλε η Μάγκυ Ταμπαράκη στον Έλληνα νικητή του MasterChef, Τιμολέοντα Διαμαντή.

Η παίκτρια, η οποία είχε δείξει από πολύ νωρίς ότι ήθελε τον Τιμολέοντα νικητή του MasterChef σε σχέση με τους υπόλοιπους εναπομείναντες παίκτες, είπε τα καλύτερα λόγια για τον τελικό νικητή.

Μάλιστα, η Μάγκυ Ταμπακάκη συνέλαβε με τον τρόπο της, ώστε να βγει νικητής ο Τιμολέων στον διαγωνισμό, καθώς η ίδια τον είχε βοηθήσει στις δοκιμασίες του Λονδίνου.

Βέβαια στην πιο σημαντική δοκιμασία του Λονδίνου, ο νικητής του MasterChef είχε πάρει την λιγότερη βαθμολογία με τον κριτή να του βάζει... 5 (και του Χρήστου 7), αλλά εκεί οι δύο παίκτες μαγείρευαν χωρίς βοήθεια.

Ωστόσο, ευτυχώς αυτό δεν κόστισε στον Τιμολέοντα από το να βγει νικητής και την Μάγκυ να του δώσει δημοσίως συγχαρητήρια.

«Μια υπόσχεση που κρατήθηκε μέχρι το τέλος, ένας τίτλος που σου άξιζε διότι το ήθελες με όλο σου το είναι και στη ζωή μόνο αν παλεύουμε με την ψυχή και το πάθος μας, τα καταφέρνουμε να πάμε μπροστά και να γίνουμε πετυχημένοι. Σου εύχομαι τα καλύτερα (όλα γίνονται για κάποιο λόγο), έγραψε η Μάγκυ Ταμπακάκη αναρτώντας μια φωτογραφία της αγκαλιά με τον Τιμολέοντα Διαμαντή στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

MasterChef: Ετσι σχολίασε η Μάγκυ Ταμπακάκη τη νίκη του Τιμολέοντα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MasterChef τελικός MasterChefgr Τιμολέων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ