Met Gala: Η Αμάλ Κλούνεϊ στην πιο αποτυχημένη της εμφάνιση [εικόνες] - iefimerida.gr

Met Gala: Η Αμάλ Κλούνεϊ στην πιο αποτυχημένη της εμφάνιση [εικόνες]

Η συμπαρουσιάστρια του Met Gala
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλες οι διασημότητες που παραβρέθηκαν χθες στο Met Gala στη Νέα Υόρκη επέλεξαν να φορέσουν μακριά φορέματα με ουρές πολλών μέτρων.

Met Gala: Η Αμάλ Κλούνεϊ στην πιο αποτυχημένη της εμφάνιση [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Φαίνεται πως μόνο μία επέλεξε να σπάσει αυτό το κατεστημένο και δεν ήταν άλλη από τη συμπαρουσιάστρια της βραδιάς, Αμάλ Κλούνεϊ που μπορεί να φόρεσε μια μακριά ουρά, αλλά τη συνδύασε με στενό παντελόνι.

Η Αμάλ Αλαμουντίν και ο σύζυγός της Τζορτζ Κλούνεϊ, ήταν από τους πρώτους που έφθασαν στο κόκκινο χαλί του Met Gala.

Πάντως η εμφάνιση της Αμάλ Αλαμουντίν ήταν μια έκπληξη. Αρνητική έκπληξη.

Αν και η Αμάλ Αλαμουντίν διακρίνεται για το μοναδικό της στιλ και για τις υπέρκομψες και πάντα μοδάτες εμφανίσεις της τόσο στην καθημερινότητά της, όσο και στο κόκκινο χαλί, φαίνεται ότι κάτω από την πίεση για υπερβολή και πρωτοτυπία στο Met Gala τα... θαλάσσωσε.

Η Αμάλ Αλαμουντίν επέλεξε μια δημιουργία του Βρετανού σχεδιαστή Ρίτσαρντ Κουίν η οποία αποτελούνταν ουσιαστικά από τρία μέρη, ένα παντελόνι, ένα μπούστο και μια τεράστια ουρά. Αν κάποιο από τα τρία ήταν ωραίο ήταν η εντυπωσιακή ουρά. Φλοράλ που θύμιζε αναγέννηση, με όγκο ψηλά στο πίσω μέρος, ακριβώς όπως τα αναγεννησιακά φορέματα. Εκεί που τα... χάλασε ήταν στο παντελόνι και στο μπούστο. Το παντελόνι λόγω της εξαιρετικά αδύνατης σιλουέτας της δεν την κολάκευε καθόλου, ενώ το μπούστο ήταν αν όχι κιτς, αδιάφορο.

Met Gala: Η Αμάλ Κλούνεϊ στην πιο αποτυχημένη της εμφάνιση [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Met Gala: Η Αμάλ Κλούνεϊ στην πιο αποτυχημένη της εμφάνιση [εικόνες] | iefimerida.gr 2



Ο Τζορτζ, από την δική του πλευρά, έπαιξε εκ του ασφαλούς, και φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι ενώ χάζευε μαγεμένος τη σύζυγό του. Μάλιστα ερωτηθείς για το πού ήταν τα δίδυμα, ‘Έλλα και Αλεξάντερ, ο ηθοποιός είπε: «Είναι κάτω από το φόρεμα».

Met Gala: Η Αμάλ Κλούνεϊ στην πιο αποτυχημένη της εμφάνιση [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Met Gala: Η Αμάλ Κλούνεϊ στην πιο αποτυχημένη της εμφάνιση [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Met Gala: Η Αμάλ Κλούνεϊ στην πιο αποτυχημένη της εμφάνιση [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Να σημειωθεί πάντως, πως η Αμάλ δεν φαίνεται να τήρησε το dress code της βραδιάς, το οποίο αφορούσε την «φαντασία στον καθολικισμό».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ