Αλλάζουν τα τέλη κυκλοφορίας το 2019 -Ανάλογα με την αξία του οχήματος - iefimerida.gr

Αλλάζουν τα τέλη κυκλοφορίας το 2019 -Ανάλογα με την αξία του οχήματος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέος πονοκέφαλος για τους ιδιοκτήτες ΙΧ αναμένεται να ξεκινήσει με τη νέα χρονιά, αφού αναμένεται να αλλάξει και πάλι ο τρόπος υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Μεταφορών, Νίκο Μαυραγάνη στο τραπέζι του υπουργείου είναι ο υπολογισμός των τελών κυκλοφορίας με βάση και την αξία του οχήματος.

Ο κ.Μαυραγάνης μιλώντας στο ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη, υποστήριξε ότι εξετάζονται αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας από το 2019. Οπως ανέφερε σύμφωνα με την εισήγηση του υπουργείου εκτός από τα περιβαλλοντικά κριτήρια, θα λαμβάνονται υπόψη η αξία και η παλαιότητα του οχήματος.

«Το οδικό δίκτυο έχει βελτιωθεί σημαντικά, όχι όμως και στους επαρχιακούς δρόμους», απάντησε ερωτηθείς για το αν τα τέλη κυκλοφορίας θα συνδεθούν με την κατάσταση των δρόμων, ενώ επέρριψε στην τοπική αυτοδιοίκηση τη συντήρησή των επαρχιακών δρόμων. «Χρηματοδοτούνται οι δήμοι για να κάνουν τοπικά έργα, κι εκείνοι πρέπει να σχεδιάσουν πού θα τα διαθέσουν. Κάθε χρόνο δίνουμε χρήματα για οδικά έργα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ