Λευκωσία: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη Τσίπρα-Νετανιάχου - iefimerida.gr

Λευκωσία: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη Τσίπρα-Νετανιάχου

Αναστασιάδης-Τσίπρας-Νετανιάχου/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Λευκωσία μεταβαίνει σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να μετάσχει στην 4η Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ.

Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια και θα ξεκινούν από το αεροδρόμιο Λάρνακας, ενώ θα επεκτείνονται σε όλη την πρωτεύουσα.

Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι λόγω της επίσημης επίσκεψης στην Κύπρο του Ισραηλινού πρωθυπουργού κ. Μπενιαμίν Νετανιάχου και του Έλληνα Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, θα ληφθούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Για τον λόγο αυτό θα υπάρξουν κατά διαστήματα αποκοπές δρόμων τόσο στην επαρχία Λάρνακας όσο και στην επαρχία Λευκωσίας, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Στο αεροδρόμιο και στο προεδρικό μέγαρο στην Λευκωσία βρίσκονται οι δορυφορικές μονάδες της Αστυνομίας. Ελικόπτερα της Δύναμης περιπολούν από αέρος, ενώ αστυνομικοί βρίσκονται σε διάφορα σημεία της διαδρομής, από το αεροδρόμιο μέχρι την Λευκωσία.

Μέσα και έξω από το προεδρικό μέγαρο βρίσκονται ένοπλοι αστυνομικοί. Επίσης, εντός του προεδρικού μεγάρου είναι άνδρες της ασφάλειας του πρωθυπουργού του Ισραήλ, ενώ υπάρχει και ηλεκτρονική αψίδα για τον έλεγχο των εισερχομένων.

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου συνοδεύεται -όπως και στο παρελθόν- από μέλη της προσωπικής του ασφάλειας και εξειδικευμένα οχήματα που αποτελούν την συνοδεία του.

Υπενθυμίζεται ότι, ο κ. Τσίπρας, θα έχει διμερείς συναντήσεις αρχικά με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου και αργότερα με τον Νίκο Αναστασιάδη, πέρα από την κοινή συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον Ισραηλινό ομόλογό του και με τον Πρόεδρο της Κύπρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ