Φωτογραφίες-ντοκουμέντο: Η στιγμή που σώζουν ηλικιωμένο στη Χαλκίδα -Είχε πέσει στη θάλασσα - iefimerida.gr

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο: Η στιγμή που σώζουν ηλικιωμένο στη Χαλκίδα -Είχε πέσει στη θάλασσα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλα έγιναν σήμερα, λίγο μετά τις 6:00' το απόγευμα, στην παραλία της Χαλκίδας κοντά στην παλιά γέφυρα, όταν ένα ηλικιωμένος που έκανε τη βόλτα του, άγνωστο πώς, βρέθηκε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο άτυχος ηλικιωμένος άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ενώ πολύ γρήγορα άρχισε να παρασύρεται από τα ρεύματα που υπάρχουν στο συγκεκριμένο σημείο της θάλασσας.

Για καλή του τύχη ένας περαστικός, ο οποίος αποδείχτηκε ατρόμητος και δεινός κολυμβητής, βούτηξε στη θάλασσα και κολυμπώντας πολύ γρήγορα κατάφερε να προσεγγίσει τον ηλικιωμένο.

Στη συνέχεια με πολύ προσεκτικές και ψύχραιμες κινήσεις έβγαλε τον ηλικιωμένο στην άκρη, όπου με τη βοήθεια λιμενικών και αστυνομικών, που είχαν κινητοποιηθεί, τον ανέσυραν από τη θάλασσα, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που κατέγραψε ο φακός του LamiaReport.

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο: Η στιγμή που σώζουν ηλικιωμένο στη Χαλκίδα -Είχε πέσει στη θάλασσα | iefimerida.gr 0
Φωτογραφίες-ντοκουμέντο: Η στιγμή που σώζουν ηλικιωμένο στη Χαλκίδα -Είχε πέσει στη θάλασσα | iefimerida.gr 1

Ο "τυχερός - άτυχος" ηλικιωμένος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χαλκίδας όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Πηγή: Lamiareport.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ηλικιωμένος θάλασσα Χαλκίδα διάσωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ