ΠΑΟΚ: «Πάμε για... νταμπλ μέσα στο γήπεδο» - iefimerida.gr

ΠΑΟΚ: «Πάμε για... νταμπλ μέσα στο γήπεδο»

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με βασικό θέμα την συζήτηση όλων λεπτομερειών που αφορούν στην μετακίνηση και τις παραμέτρους ασφαλείας του τελικού, είχε αντιπροσωπεία των οργανωμένων και της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που δόθηκε, οι δύο πλευρές έχουν κοινό στόχο την κατάκτηση και του Κυπέλλου και όλες οι πλευρές δεσμεύθηκαν να κάνουν όλες τις ενέργειες ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του τελικού και η μέγιστη στήριξη της ομάδας.

Όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά σημασία έχει «οι ποδοσφαιριστές να επικεντρωθούν ανεπηρέαστοι στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν το νταμπλ μέσα στο γήπεδο». Στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι παρότι... δεύτεροι έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα, μετά την αφαίρεση βαθμών για ότι έγινε στην Τούμπα με την ΑΕΚ και το ντου του ένοπλου Ιβάν Σαββίδη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ τελικός αεκ Κύπελλο Ελλάδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ