Στέλιος Αγγελίδης: Ο δερματολόγος των σταρ αποκαλύπτει ποια είναι η τέλεια αισθητική επέμβαση - iefimerida.gr

Στέλιος Αγγελίδης: Ο δερματολόγος των σταρ αποκαλύπτει ποια είναι η τέλεια αισθητική επέμβαση

shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Σύμφωνα με μία από τις αρχές της αισθητικής δερματολογίας, οι επεμβάσεις στο πρόσωπο θα πρέπει να γίνονται αντιληπτές μόνο από τον γιατρό και τον θεραπευόμενο».

Με λίγα λόγια, αν κάποιος σε δει στο δρόμο και σου πει...ωραίο μπότοξ, μάλλον κάτι δεν πήγε καλά. Το αποτέλεσμα μιας αισθητικής επέμβασης θα πρέπει να δείχνει ότι έχεις ομορφύνει, ή ότι είσαι πολύ ξεκούραστη. Όχι ότι κάτι έχει αλλάξει ριζικά πάνω σου.

Πέμπτη βράδυ στο ιατρείο του δερματολόγου Στέλιου Αγγελίδη, στη Βασιλίσσης Σοφίας. Το ραντεβού είχε προγραμματιστεί για τις 8. Μπαίνοντας είδα τουλάχιστον 4 γυναίκες, δύο γύρω στα 30 και άλλες δύο απροσδιορίστου ηλικίας να περιμένουν στο ευρύχωρο σαλόνι με τους άνετους καναπέδες. Κατά τη διάρκεια της αναμονής, προσπαθούσα να μαντέψω τι θα κάνει κάθε μία από τις 4 πελάτισσες.
Μία ώρα αργότερα καθόμουν στην αναπαυτική πολυθρόνα, στο γραφείο του κυρίου Αγγελίδη...

Διαβάστε ποια είναι η τέλεια αισθητική επέμβαση σύμφωνα με τον Στέλιο Αγγελίδη, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στελιος αγγελιδης δερματολόγος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ