Σοκαρισμένη η Δαλάκα με την ήττα της -Ξέσπασε σε κλάματα [βίντεο] - iefimerida.gr

Σοκαρισμένη η Δαλάκα με την ήττα της -Ξέσπασε σε κλάματα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κατάσταση σοκ ήταν η Κατερίνα Δαλάκα μετά το Symbol Game του Survivor, καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει πως έχασε.

Η παίκτρια των Διάσημων θεωρητικά ήταν φαβορί καθώς είχε καταφέρει να έχει αρκετά σύμβολα.

Ωστόσο, η Ντάρια εμφανίστηκε καλύτερη στον στόχο και της πήρε τη νίκη μέσα από τα χέρια.

Χάνοντας τον τελικό, η Κατερίνα Δαλάκα ξέσπασε σε κλάματα και μεταξύ άλλων είπε πως η επιλογή των στόχων ήταν σαν να έγινε επίτηδες από την παραγωγή για να χάσει. «Πραγματικά έψαξαν πάρα πολύ για να βρουν τον στόχο που δεν μου ταίριαζε. Αλήθεια σου λέω! Ξεκάθαρα! Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι περίμενα δύο μήνες αυτό το πράγμα για να έρθω και να έρθει κάποιος με μηδέν σύμβολα και να τα χάσω όλα. Αυτό με πείραξε. Δεν μπορώ να το πιστέψω! Είμαι σε σοκ!», είπε.

Το ταξίδι στην Ελλάδα, το οποίο και έχασε η Δαλάκα, κέρδισαν η Ντάρια Τουρόβνικ και ο Γιάννης Τσίλης.

Το Twitter, από την άλλη, έδειξε να μην παίρνει το μέρος της Δαλάκα και να υποστηρίζει πως δεν υπήρξε αδικία εις βάρος της.

  • Δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάτε για αδικία. Η Δαλάκα έπαιξε πόσους αγώνες, είχε πλεονέκτημα 4 συμβόλων, είχε να προσπαθήσει δυο διαφορετικούς στόχους και άπλα τα σκ@@@σε. Δε το βρήκε πουθενά. Δεν φταίει η παραγωγή. Καλά να πάθει λοιπόν,να φτιάξει χαρακτήρα. Μας ζαλίσατε.
  • Η Δαλάκα είχε πει όταν έχαναν οι Μαχητές "δε πιστεύω σε τύχη ,δεν υπάρχει τύχη.."τώρα τι έγινε Δαλάκω? Όταν χάνεις εσύ υπάρχει τύχη?
  • Τι δίκαιο και άδικο λέτε ρε! Όλοι έπαιξαν επί ίσης όροις από την αρχή μέχρι το τέλος και κέρδισε ο πιο ικανός-τυχερός! Έλεος σταματήστε να βλέπετε παντού φαντάσματα! Δεν γίνεται να μπαίνουν μόνο στόχοι που μπορεί να  βρει η Δαλάκα!
  • Η Δαλάκα έχασε σήμερα γιατί καθώς τελευταία αναγκάζονταν να παίζει συνεχεία με Ροδάνθη δεν είχε στα ποδιά της αγώνες με μεγαθήρια τύπου Ντάρια 
  • Επιμένετε ότι ήταν στημένο για να χάσει η Δαλάκα, άρα να πούμε κ εμείς ότι στήθηκε υπέρ του Τσίλη. Αν ήταν τόσο μεγάλη παιχτούρα ας κέρδιζε στην τελική. Είχε 4 ευκαιρίες παραπάνω κ τις έχασε. Δεν την σαμποτάρουν ΕΧΑΣΕ! 
  • Η Δαλάκα απέδειξε σήμερα τι αθλήτρια είναι όταν δε παίζει με Ροδάνθη...χάνει σε 15 αγώνες απανωτά...η Μελίνα την γλεντούσε έτσι κι αλλιώς !!στο ραν δε την αφήνει 10 μέτρα πίσω ανέκαθεν!
  • Όσοι ακόμη πιστεύετε ότι η Δαλάκα είναι καλή παίκτρια, μετά το σημερινό θα πρέπει να αναθεωρήσετε.
  • Μόνο κ μόνο που της έσπασαν τον τσαμπουκά της Δαλάα άξιζε να κερδίσουν η Μελίνα κ η Ντάρια!!!Αντε που έχει ένα καλάμι κ πάει.....!!!
  • κέρδισε ή δε κέρδισε όποια βρήκε μπροστά της? εγώ στηρίζω Δαλάκα αλλά η Ντάρια ΔΕ ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ. και μη με ξαναπεις ΡΕ, ΡΕ
  • Τι έφταιξε σήμερα στη Δαλάκα και έχασε:

- Ο στόχος
- Η παραγωγή
- Η ατυχία της
- Τα σακούλια που πέταγε ήταν πιο βαριά
- Ο κύβος ήταν απο τσιμέντο.
- Ο Σώζον που της ευχήθηκε καλή τύχη

#survivorGR#SurvivorPanoramaGR
Εχανε ενα ενα τα συμβολα η Δαλακα κι εγω ημουν σαν το παντα. pic.twitter.com/48JPkMSysF

Πηγή βίντεο: zappit

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor Κατερίνα Δαλάκα κλάμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ