Και επίσημο! Η ανακοίνωση της Ελληνικής Προεδρίας για την επίσκεψη Κάρολου-Καμίλα στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Και επίσημο! Η ανακοίνωση της Ελληνικής Προεδρίας για την επίσκεψη Κάρολου-Καμίλα στην Ελλάδα

Τριήμερη επίσκεψη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οπως έχει ήδη γνωστό στην Αθήνα θα βρεθούν την Τετάρτη ο πρίγκιπας Κάρολος της Ουαλίας και η σύζυγός του Καμίλα, δούκισσα της Κορνουάλης, ύστερα από πρόσκληση του Προκόπη Παυλόπουλου.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της ελληνικής προεδρίας της Δημοκρατίας

Την Τετάρτη 9 Μαΐου αναμένεται στην Αθήνα ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η δούκισσα της Κορνουάλης, για τριήμερη επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα.
Όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα από το Προεδρικό Μέγαρο, «ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου, oι Α.Β.Υ. ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης, θα πραγματοποιήσουν επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, από την 9η έως και την 11η Μαΐου, τρέχοντος έτους».

Το πριγκιπικό ζεύγος θα φτάσει στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» την Τετάρτη 9 Μαΐου και ώρα 14:50. Μετά την άφιξή τους θα μεταβούν στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Εκεί, θα πραγματοποιηθεί τελετή κατάθεσης στεφάνου, ενώ στη συνέχεια θα υπάρξει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμά τους ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ