Champions League: Διαιτητής-έκπληξη στον τελικό Ρεάλ Μαδρίτης-Λίβερπουλ - iefimerida.gr

Champions League: Διαιτητής-έκπληξη στον τελικό Ρεάλ Μαδρίτης-Λίβερπουλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα δημοσιεύματα που ήθελαν την UEFA να προχωράει σε ορισμό-έκπληξη για τον διαιτητή του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ επιβεβαίωσε η ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ορίζοντας τον Μίλοραντ Μάζιτς για το Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης, στις 26 Μαΐου στο Κίεβο.

Ο 45χρονος Σέρβος είναι διεθνής διαιτητής από το 2009 και έχει εμπειρία στο Τσάμπιονς Λιγκ, παρά το γεγονός ότι δεν πρωτοκλασάτο όνομα.

Ο Μάζιτς θα είναι, μάλιστα, παρών και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, ενώ πέρυσι το καλοκαίρι σφύριξε στον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών.

Τελευταίο φετινό παιχνίδι του στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν αυτό ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και στη Γιουβέντους στη φάση των ομίλων.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μίλοβαν Ρίστιτς και Ντάλιμπορ Τζούρτζεβισμ, τέταρτος ο Γάλλος Κλεμέντ Τερπίν και επιπρόσθετοι οι Σέρβοι Νέναντ Τζόκιτς και Ντανίλο Γκρούγιτς.

O Oλλανδός Μπγιορν Κάιπερς θα είναι ο «άρχοντας» του τελικού του Europa League, στις 16 Μαΐου στη Λιόν ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και στη Μαρσέιγ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League Europa League διαιτητές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ