Γάμος: Τι να βάλεις στα μαλλιά σου -4 διαφορετικά αξεσουάρ [εικόνες] - iefimerida.gr

Γάμος: Τι να βάλεις στα μαλλιά σου -4 διαφορετικά αξεσουάρ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τους περίτεχνους κότσους, μέχρι τα κυματιστά μαλλιά και τους σινιόν, η μέλλουσα νύφη έχει πολλές επιλογές για το χτένισμά της την ημέρα του γάμου της.

Αλλά όποιο στυλ κι αν επιλέξεις, υπάρχει ένα σημαντικό στοιχείο που δεν πρέπει να παραλείψεις με τίποτα – τα αξεσουάρ.

Ένα νυφικό αξεσουάρ για τα μαλλιά έχει τη δυνατότητα να κάνει την εμφάνισή σας ακόμη πιο μοναδική, αλλά η επιλογή του σωστού είναι δύσκολη υπόθεση. Εξάλλου, θέλετε κάτι που να συμπληρώνει το φόρεμα και όχι να το επισκιάζει.

Δείτε 4 αξεσουάρ που υπόσχονται να προσθέσουν έξτρα λάμψη στην μοναδική σας εμφάνιση:

Γάμος: Τι να βάλεις στα μαλλιά σου -4 διαφορετικά αξεσουάρ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στέκες

Αν έχετε αποφασίσει να μην φορέσετε πέπλο αλλά θέλετε να προσθέσετε κάτι στο χτένισμά σας, τότε μία στέκα είναι μια καλή επιλογή.

Μια ιδανική επιλογή για εναλλακτικές νύφες, οι στέκες είναι εξαιρετικά ευέλικτες και μπορούν να φορεθούν είτε με τα μαλλιά κάτω, τα μισά μαζεμένα ή όλα πιασμένα σε κότσο. Αν μάλιστα η στέκα είναι υφασμάτινη και φέρει λαμπερές πέτρες (ακόμη κι αν είναι ψεύτικες) και λίγο τούλι, η εμφάνιση σας θα είναι άκρως εντυπωσιακή.

Γάμος: Τι να βάλεις στα μαλλιά σου -4 διαφορετικά αξεσουάρ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Χτενάκια

Φυσικά, η επιλογή του διακοσμητικού στοιχείου στο νυφικό σας χτένισμα είναι δική σας επιλογή, αλλά ακόμη κι αν θέλετε να επιλέξετε κάτι απλό που να προκαλέσει όμως, αίσθηση, ένα χτενάκι αποτελεί τον τέλειο συμβιβασμό.

Γάμος: Τι να βάλεις στα μαλλιά σου -4 διαφορετικά αξεσουάρ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Γάμος: Τι να βάλεις στα μαλλιά σου -4 διαφορετικά αξεσουάρ [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Τα χτενάκια μπορούν να συνδυαστούν με πολλά χτενίσματα, όπως οι γαλλικές πλεξούδες, οι κότσοι μπαλαρίνας, τα σινιόν και οι πλεξούδες. Ωστόσο, μια όμορφη εναλλακτική είναι το χτενάκι να τοποθετηθεί στο πλάι του κεφαλιού πίσω από το αυτί σας.

Τιάρα

Αν έχετε δικαίωμα να φορέσετε μία φορά στη ζωή σας τιάρα (εκτός κι αν είστε γαλαζοαίματη), είναι στην ημέρα του γάμου σας.

Ο τέλειος τρόπος για να προσθέστε ύψος στο χτένισμά σας, μια τιάρα φαίνεται υπέροχη σχεδόν με όλα, αλλά ο τρόπος που θα την βάλετε είναι το κλειδί. Φορέστε την ελάχιστα πιο πάνω από το χτένισμά σας για να βεβαιωθείτε ότι πλαισιώνει το πρόσωπό σας και ισορροπεί τα χαρακτηριστικά σας.

Καρφίτσες μαλλιών

Εάν τα αξεσουάρ για τα μαλλιά δεν είναι το αγαπημένο σας και δεν συνηθίζεται να βάζετε στο κεφάλι σας, τότε μπορείτε να βασιστείτε πάντα στις καρφίτσες μαλλιών για να δώσετε στο χτένισμά σας ένα διακριτικό φινίρισμα.

Για μια κλασική εμφάνιση, μπορείτε να προσθέσετε πολλές καρφίτσες στα μαλλιά σας – είτε σε έναν κότσο, σε ένα σινιόν – για μικρές δόσεις λάμψης.

Μια καλή επιλογή είναι οι διακριτικές καρφίτσες μαλλιών με κρύσταλλα Swarovski ή πέρλες που θα αναδείξουν ακόμη και το πιο απλό χτένισμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαλλιά αξεσουάρ νύφη γάμος τιάρα στέκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ