Στην Τζίνα Αλιμόνου η επιμέλεια των παιδιών, διατροφή 34.500 το μήνα από τον Παύλο Βαρδινογιάννη - iefimerida.gr

Στην Τζίνα Αλιμόνου η επιμέλεια των παιδιών, διατροφή 34.500 το μήνα από τον Παύλο Βαρδινογιάννη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερα άγριο, όπως εξελίσσεται, είναι το διαζύγιο του Παύλου Βαρδινογιάννη με την Τζίνα Αλιμόνου, με τα θέματα της επιμέλειας και της διατροφής να κρίνονται στα δικαστήρια.

Οπως είχε γίνει γνωστό μέσω δημοσιευμάτων, η Τζίνα Αλιμόνου ζητούσε την επιμέλεια των παιδιών της και διατροφή ύψους 700.000 ευρώ το χρόνο.

Η πλευρά του Παύλου Βαρδινογιάννη απαιτούσε και εκείνη την επιμέλεια, ενώ τελευταία άφηνε αιχμές και για την καταλληλότητα της Τζίνας Αλιμόνου ζητώντας να της γίνουν τεστ για αλκοόλ και ναρκωτικά.

Το δικαστήριο το οποίο συζήτησε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει η πλευρά Βαρδινογιάννη ζητώντας την επιμέλεια των παιδιών, σύμφωνα με εκτενές δημοσιεύμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», σε πρώτη φάση τουλάχιστον, φαίνεται να δικαιώνει την Τζίνα Αλιμόνου, καθώς δίνει σε εκείνη την προσωρινή επιμέλεια των παιδιών και ορίζει διατροφή ύψους 34.500 ευρώ το μήνα (8.000 ευρώ για τη μεγάλη κόρη, 7.500 ευρώ για καθένα από τα τρίδυμα και 4.000 ευρώ για την Τζίνα Αλιμόνου). Ολα αυτά μέχρι την εκδίκαση της αγωγής διαζυγίου.

Το δικαστήριο αποφάσισε ακόμη ότι η διατροφή θα δίνεται απευθείας στην Τζίνα Αλιμόνου, ότι ο Παύλος Βαρδινογιάννης θα πρέπει να αποχωρήσει από το σπίτι της Φιλοθέης και ότι θα μπορεί να βλέπει τα παιδιά του για τρεις συνεχόμενες ημέρες από δυο ώρες όταν βρίσκεται στην Ελλάδα και να τα παίρνει μαζί του μια εβδομάδα τα Χριστούγεννα, μια το Πάσχα και δυο δεκαπενθήμερα το καλοκαίρι.

Να σημειωθεί ακόμη ότι το δικαστήριο απέρριψε ως πλήρως αβάσιμες τις κατηγορίες για εξάρτηση από ουσίες και έκλυτο βίο της ηθοποιού από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Τώρα το επόμενο ραντεβού των δύο πλευρών, Παύλου Βαρδινογιάννη και Τζίνας Αλιμόνου θα δοθεί στην εκδίκαση της αγωγής της ηθοποιού για τις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον της ο επιχειρηματίας περί έκλυτου βίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ