Από Δευτέρα οι εγγραφές στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου Αθηναίων -Τα δικαιολογητικά [λίστα] - iefimerida.gr

Από Δευτέρα οι εγγραφές στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου Αθηναίων -Τα δικαιολογητικά [λίστα]

Για την περίοδο 2018 - 2019
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξενικά τη Δευτέρα 7 Μαΐου η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για εγγραφή στους 72 βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου Αθηναίων, για την περίοδο 2018 - 2019.

Η πρώτη αυτή διαδικασία αφορά παιδιά που ήδη φιλοξενούνται καθώς και τα αδέλφια τους, που θα φιλοξενηθούν για πρώτη φορά.

«Κάθε χρόνο ο δήμος Αθηναίων δίνει σκληρές εξετάσεις και τις περνά με επιτυχία, απέναντι σε περίπου 5.000 παιδιά και τις οικογένειές τους, που αναζητούν ποιοτική μάθηση, χωρίς ένα ακόμη δυσβάστακτο κόστος για το ήδη οικονομικά πιεσμένο σπιτικό.
Προσπαθούμε, με νέα εισοδηματικά κριτήρια, περίπου τα μισά παιδιά να τα φιλοξενούμε δωρεάν» δηλώνει ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης και υπογραμμίζει: «Είμαστε υπερήφανοι τόσο για την ποιότητα της φιλοξενίας και το επίπεδο της σίτισης, όσο και για τη συνεχή αναβάθμιση του παιδαγωγικών μεθόδων και υποδομών στους περισσότερους από 70 παιδικούς μας σταθμούς. Το σύστημα ηλεκτρονικής επιλογής που έχει υιοθετήσει ο δήμος Αθηναίων εξασφαλίζει απόλυτη διαφάνεια στη επιλογή των δικαιούχων».

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών του δήμου Αθηναίων (www.dbda.gr), έως και την Παρασκευή 18 Μαΐου ενώ τα δικαιολογητικά παραδίδονται στον παιδικό σταθμό φιλοξενίας τους. Καταληκτική ημερομηνία για την προσκόμιση των δικαιολογητικών στους παιδικούς σταθμούς ορίζεται η Παρασκευή 18 Μαϊου.

Την επόμενη Δευτέρα 14 Μαϊου αρχίζει η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων στην ιστοσελίδα του Δ.Β.Α. του δήμου Αθηναίων (www.dbda.gr) για εγγραφές παιδιών που θα φιλοξενηθούν για πρώτη φορά στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Αθηναίων. Θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 31 Μαϊου.

Καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή δικαιολογητικών ορίζεται η Παρασκευή 1η Ιουνίου, βάσει απόδειξης ταχυδρομείου ή εταιρίας ταχυμεταφοράς (courrier). Τα δικαιολογητικά θα αποστέλλονται ταχυδρομικά ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς (courrier) στη διεύθυνση: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, Τμήμα Επιλογής Αιτήσεων & Παρακολούθησης εγγραφών, Ρόδου 181 & Σερήνου, Αθήνα 10443.

Η πρόεδρος του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών του δήμου Αθηναίων, κυρία Πόπη Γιαννοπούλου, σημειώνει ότι "στους παιδικούς σταθμούς γίνονται δεκτά παιδιά ηλικίας από 6 μηνών μέχρι την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση, όπως αυτή ορίζεται από το εκάστοτε ισχύον θεσμικό πλαίσιο και προσθέτει ότι ειδική μέριμνα έχει ληφθεί για κάποιους συμπολίτες μας οι οποίοι δεν έχουν την κατάλληλη πρόσβαση στα μέσα της τεχνολογίας".
«Για περιπτώσεις γονέων οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και δεν δύνανται να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής του παιδιού τους, μπορούν να απευθύνονται στην Κεντρική Υπηρεσία του Δ.Β.Α., Τμήμα Επιλογής Αιτήσεων & Παρακολούθησης εγγραφών, Ρόδου 181 & Σερήνου, Σεπόλια, 4ος όροφος, τις εργάσιμες ημέρες και από 08.00 έως 15.00, κατά την περίοδο υποβολής των αιτήσεων εγγραφής παιδιών» λέει συγκεκριμένα η κυρία Γιαννοπούλου.

Υποχρεωτικά δικαιολογητικά για επανεγγραφές παιδιών

Α) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (έκδοσης τελευταίου εξαμήνου) και όπου αυτό δεν είναι εφικτό, ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού, ή/και ληξιαρχική πράξη συμφώνου συμβίωσης. Σε περίπτωση που προσκομισθεί πιστοποιητικό σε άλλη γλώσσα πλην της ελληνικής, το πιστοποιητικό συνοδεύεται απαραίτητα από επίσημη μετάφραση.
Η ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού γίνεται δεκτή για τις περιπτώσεις που η αδυναμία προσκόμισης πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης αποδεικνύεται από επίσημα έγγραφα.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν μεταβολές στην οικογενειακή κατάσταση αντί για το σχετικό δικαιολογητικό, απαιτείται υπεύθυνη δήλωση του γονέα που βεβαιώνει τη μη μεταβολή.

Β) Βεβαίωση υγείας του παιδιού (το έντυπο χορηγείται από την Υπηρεσία ή είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Δ.Β.Α.), συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από Παιδίατρο, καθώς και αντίγραφο του βιβλιαρίου υγείας του με τα εμβόλια που προβλέπονται κάθε φορά ανάλογα με την ηλικία του παιδιού. Επίσης, αποτελέσματα φυματιοαντίδρασης Mantoux, όπως κάθε φορά προβλέπεται από το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.

Γ) Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος εφορίας του τρέχοντος οικονομικού έτους. Σε περίπτωση που δεν έχει γίνει η εκκαθάριση της δήλωσης, θα υποβάλλεται αντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος (Ε1) του τρέχοντος οικονομικού έτους. Όσοι γονείς δεν έχουν υποβάλλει φορολογική δήλωση κατά το χρονικό διάστημα υποβολής των αιτήσεων εγγραφής, θα πρέπει να το προσκομίσουν στον παιδικό σταθμό που φιλοξενείται το παιδί τους το αργότερο μέχρι 30/06/2018.

Δ) Υπεύθυνη Δήλωση ότι τα προσκομιζόμενα απλά αντίγραφα είναι ακριβή αντίγραφα των πρωτοτύπων.

Ε) Για παιδιά που φιλοξενούνται μέσω επιδοτούμενου προγράμματος ΕΣΠΑ, θα πρέπει να προσκομιστεί αντίγραφο της αίτησης συμμετοχής στο επιδοτούμενο πρόγραμμα για την περίοδο 2018-2019. Δεδομένου ότι κατά το χρονικό διάστημα υποβολής των αιτήσεων επανεγγραφής, δεν θα έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα εγγραφών ΕΣΠΑ, οι γονείς υποχρεούνται να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα δηλώνουν ότι θα προσκομίσουν αντίγραφο της προαναφερόμενης αίτησης συμμετοχής έως τη λήξη υποβολής των αιτήσεων στο ΕΣΠΑ.

ΣΤ) Ειδικά δικαιολογητικά ανά περίπτωση (αφορούν και τους δύο γονείς):

α) Για εργαζόμενους:
- Στον ιδιωτικό τομέα, απαιτείται πρόσφατη βεβαίωση εργοδότη ότι ο γονέας είναι εργαζόμενος ή πρόκειται να εργαστεί εντός μηνός από την υποβολή της αίτησης εγγραφής, με προσδιορισμό του ύψους των αποδοχών του και ένσημα/εργόσημα του πρώτου τριμήνου του τρέχοντος έτους ή αντίγραφο αναγγελίας πρόσληψης της αιτούσας/του αιτούντος ή της σύμβασης μαζί με το έντυπο Ε4 (ετήσιος πίνακας προσωπικού).
- Στο Δημόσιο, την Τοπική Αυτοδιοίκηση ή τα ΝΠΔΔ αυτών, απαιτείται πρόσφατη βεβαίωση εργασίας ή βεβαίωση ότι πρόκειται να εργαστεί εντός μηνός από την υποβολή της αίτησης εγγραφής, με προσδιορισμό του ύψους των αποδοχών του.

β) Για ελεύθερους επαγγελματίες:
- Όσοι είναι αυτοαπασχολούμενοι εκτός πρωτογενή τομέα, απαιτείται: α) Αντίγραφο της Δήλωσης Ενάρξεως Επιτηδεύματος στην Δ.Ο.Υ. ή βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα ότι έχουν καταβληθεί ή ρυθμιστεί εισφορές. β) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 περί μη διακοπής της άσκησης του επιτηδεύματος.
- Όσοι είναι αυτοαπασχολούμενοι στον πρωτογενή τομέα, απαιτείται βεβαίωση ασφαλίσεως από τον Ο.Γ.Α. ή βεβαίωση από τον Ο.Γ.Α ότι έχουν καταβληθεί ή ρυθμιστεί οι ασφαλιστικές εισφορές.

γ) Για άνεργους γονείς απαιτείται:
Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο του δελτίου ανεργίας σε ισχύ, που να έχει όμως εκδοθεί πριν την ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων εγγραφών, με εξαίρεση την περίπτωση του πρόσφατα απολυθέντος εργαζόμενου όπου προσκομίζεται αντίγραφο της καταγγελίας της σύμβασης εργασίας. Για άνεργους γονείς που λαμβάνουν ή έχουν λάβει τακτικό επίδομα ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ κατά τους τελευταίους 24 μήνες και παραμένουν άνεργοι, απαιτείται αντίγραφο της εγκριτικής απόφασης επιδότησης του Ο.Α.Ε.Δ.

δ) Για γονείς που συμμετέχουν σε ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης ή σε άλλα προγράμματα, απαιτείται αντίγραφο Ιδιωτικού Συμφωνητικού Συνεργασίας ή αντίγραφο εγκριτικής απόφασης υπαγωγής καθώς και υπεύθυνη δήλωση εργοδότη για τη συνέχιση παρακολούθησης του προγράμματος. Εάν συμμετέχουν σε πρόγραμμα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης, απαιτείται βεβαίωση από πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ.) για τη συνέχιση παρακολούθησης του προγράμματος.

ε) Για γονείς με παιδί Αμεα, με ποσοστό αναπηρίας 35% και άνω ή γονέα Αμεα, με ποσοστό αναπηρίας 50% και άνω, απαιτείται βεβαίωση Υγειονομικής Επιτροπής.

στ) Για παιδιά με ειδικές ανάγκες, τα οποία μπορούν να ενταχθούν στο κοινό πλαίσιο λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού, απαιτείται ιατρική γνωμάτευση-έκθεση Ιατρού κατάλληλης ειδικότητας.

ζ) Για την εγγραφή παιδιού αλλοδαπών γονέων στον Παιδικό Σταθμό από τρίτες χώρες, εκτός των προαναφερόμενων δικαιολογητικών, απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η άδεια διαμονής σε ισχύ. Σε περίπτωση που έχει λήξει η άδεια διαμονής, απαιτείται βεβαίωση του αρμόδιου φορέα ότι έχει κατατεθεί η σχετική αίτηση ανανέωσής της.

η) Για παιδί ορφανό απαιτείται ληξιαρχική πράξη του αποβιώσαντος γονέα, εάν αυτό δεν αναφέρεται στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

θ) Για γονείς φοιτητές ή σπουδαστές απαιτείται βεβαίωση τελευταίου εξαμήνου σπουδών από τη Γραμματεία της Σχολής.

ι) Για γονέα που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία απαιτείται βεβαίωση από αρμόδια στρατιωτική υπηρεσία.

ια)Για διαζευγμένους απαιτείται αντίγραφο διαζευκτηρίου (εάν αυτό δεν αναφέρεται στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης). Για γονείς σε διάσταση απαιτείται αίτηση διαζυγίου ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο της διάστασης, καθώς και δικαστική απόφαση επιμέλειας ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο της επιμέλειας, εάν οι γονείς είναι διαζευγμένοι ή εν διαστάσει.

Σε ποιους δήμους θα εφαρμοστεί το μέτρο:

ΔΡΑΜΑΣ-ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΔΡΑΜΑΣ-ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

ΔΡΑΜΑΣ-ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

ΕΒΡΟΥ-ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ

ΕΒΡΟΥ-ΣΟΥΦΛΙΟΥ

ΕΒΡΟΥ-ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

ΚΑΒΑΛΑΣ-ΚΑΒΑΛΑΣ

ΚΑΒΑΛΑΣ-ΝΕΣΤΟΥ

ΚΑΒΑΛΑΣ-ΠΑΓΓΑΙΟΥ

ΚΑΒΑΛΑΣ-ΘΑΣΟΥ

ΞΑΝΘΗΣ-ΤΟΠΕΙΡΟΥ

ΞΑΝΘΗΣ-ΜΥΚΗΣ

ΞΑΝΘΗΣ-ΑΒΔΗΡΩΝ

ΡΟΔΟΠΗΣ-ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ-ΣΑΠΩΝ

ΡΟΔΟΠΗΣ-ΙΑΣΜΟΥ

Α΄ ΑΘΗΝΑΣ-ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΒΑΡΗΣ - ΒΟΥΛΑΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΩΡΩΠΟΥ

Γ΄ ΑΘΗΝΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Γ΄ ΑΘΗΝΑΣ-ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΜΑΝΔΡΑΣ - ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ

ΠΕΙΡΑΙΑ-ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ

ΠΕΙΡΑΙΑ-ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

ΠΕΙΡΑΙΑ-ΑΓΚΙΣΤΡΙΟΥ

ΛΕΣΒΟΥ-ΛΗΜΝΟΥ

ΛΕΣΒΟΥ-ΛΕΣΒΟΥ

ΛΕΣΒΟΥ-ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ

ΣΑΜΟΥ-ΙΚΑΡΙΑΣ

ΣΑΜΟΥ-ΦΟΥΡΝΩΝ ΚΟΡΣΕΩΝ

ΧΙΟΥ-ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ

ΧΙΟΥ-ΨΑΡΩΝ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ-ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ-ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

ΑΧΑΪΑΣ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

ΑΧΑΪΑΣ-ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ

ΑΧΑΪΑΣ-ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

ΑΧΑΪΑΣ-ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ

ΗΛΕΙΑΣ-ΗΛΙΔΑΣ

ΗΛΕΙΑΣ-ΠΗΝΕΙΟΥ

ΗΛΕΙΑΣ-ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

ΗΛΕΙΑΣ-ΠΥΡΓΟΥ

ΗΛΕΙΑΣ-ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ

ΗΛΕΙΑΣ-ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ-ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ

ΗΛΕΙΑΣ-ΖΑΧΑΡΩΣ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ

ΚΟΖΑΝΗΣ-ΒΟΪΟΥ

ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΠΡΕΣΠΩΝ

ΑΡΤΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ

ΑΡΤΑΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ-ΦΙΛΙΑΤΩΝ

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ-ΣΟΥΛΙΟΥ

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΚΟΝΙΤΣΑΣ

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΖΙΤΣΑΣ

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΔΩΔΩΝΗΣ

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΠΩΓΩΝΙΟΥ

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΜΕΤΣΟΒΟΥ

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΖΑΓΟΡΙΟΥ

ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΖΗΡΟΥ

ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΠΑΡΓΑΣ

ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΑΡΓΙΘΕΑΣ

ΛΑΡΙΣΑΣ-ΚΙΛΕΛΕΡ

ΛΑΡΙΣΑΣ-ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΓΙΑΣ

ΛΑΡΙΣΑΣ-ΦΑΡΣΑΛΩΝ

ΛΑΡΙΣΑΣ-ΤΥΡΝΑΒΟΥ

ΛΑΡΙΣΑΣ-ΤΕΜΠΩΝ

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ-ΣΚΟΠΕΛΟΥ

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ-ΖΑΓΟΡΑΣ-ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ-ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ-ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ
ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ
ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ
ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΠΥΛΗΣ
ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΠΑΞΩΝ
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ-ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ
ΛΕΥΚΑΔΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΛΕΥΚΑΔΑΣ-ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ
ΔΥΤ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ
ΔΥΤ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ-ΒΟΛΒΗΣ
ΔΥΤ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ-ΔΕΛΤΑ
ΗΜΑΘΙΑΣ-ΝΑΟΥΣΑΣ
ΗΜΑΘΙΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΚΙΛΚΙΣ-ΚΙΛΚΙΣ
ΚΙΛΚΙΣ-ΠΑΙΟΝΙΑΣ
ΠΕΛΛΑΣ-ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΠΙΕΡΙΑΣ-ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ
ΠΙΕΡΙΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΠΙΕΡΙΑΣ-ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΓΟΡΤΥΝΑΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΒΙΑΝΝΟΥ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΦΑΙΣΤΟΥ

ΛΑΣΙΘΙΟΥ-ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΛΑΣΙΘΙΟΥ-ΣΗΤΕΙΑΣ

ΛΑΣΙΘΙΟΥ-ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΡΕΘΥΜΝΟΥ-ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ

ΡΕΘΥΜΝΟΥ-ΑΜΑΡΙΟΥ

ΡΕΘΥΜΝΟΥ-ΑΝΩΓΕΙΩΝ

ΡΕΘΥΜΝΟΥ-ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΧΑΝΙΩΝ-ΧΑΝΙΩΝ

ΧΑΝΙΩΝ-ΣΦΑΚΙΩΝ

ΧΑΝΙΩΝ-ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ

ΧΑΝΙΩΝ-ΚΑΝΤΑΝΟΥ - ΣΕΛΙΝΟΥ

ΧΑΝΙΩΝ-ΠΛΑΤΑΝΙΑ

ΧΑΝΙΩΝ-ΚΙΣΣΑΜΟΥ

ΧΑΝΙΩΝ-ΓΑΥΔΟΥ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ-ΤΗΛΟΥ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ-ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ-ΠΑΤΜΟΥ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ-ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ-ΛΕΡΟΥ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ-ΛΕΙΨΩΝ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ-ΜΕΓΙΣΤΗΣ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ-ΧΑΛΚΗΣ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ-ΚΑΡΠΑΘΟΥ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ-ΣΥΜΗΣ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ-ΚΑΣΟΥ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ-ΝΙΣΥΡΟΥ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ-ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΟΥ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ-ΑΜΟΡΓΟΥ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ-ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ-ΣΙΦΝΟΥ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ-ΜΥΚΟΝΟΥ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ-ΜΗΛΟΥ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ-ΑΝΔΡΟΥ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ-ΣΙΚΙΝΟΥ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ-ΚΕΑΣ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ-ΣΕΡΙΦΟΥ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ-ΚΙΜΩΛΟΥ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ-ΚΥΘΝΟΥ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ-ΙΗΤΩΝ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ-ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ-ΑΝΑΦΗΣ

ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ-ΑΡΓΟΥΣ - ΜΥΚΗΝΩΝ

ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ-ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ-ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

ΑΡΚΑΔΙΑΣ-ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ-ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ-ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ-ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

ΛΑΚΩΝΙΑΣ-ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ

ΛΑΚΩΝΙΑΣ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ

ΛΑΚΩΝΙΑΣ-ΕΥΡΩΤΑ

ΛΑΚΩΝΙΑΣ-ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

ΛΑΚΩΝΙΑΣ-ΕΛΑΦΟΝΗΣΟυ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ-ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΗΣ

ΒΟΙΩΤΙΑΣ-ΛΕΒΑΔΕΩΝ

ΒΟΙΩΤΙΑΣ-ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ

ΒΟΙΩΤΙΑΣ-ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝ

ΒΟΙΩΤΙΑΣ-ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ

ΕΥΒΟΙΑΣ-ΔΙΡΦΥΩΝ-ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ

ΕΥΒΟΙΑΣ-ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΕΥΒΟΙΑΣ-ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ

ΕΥΒΟΙΑΣ-ΣΚΥΡΟΥ

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ-ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ-ΑΓΡΑΦΩΝ

ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ-ΜΩΛΟΥ-ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ-ΛΑΜΙΕΩΝ

ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ-ΣΤΥΛΙΔΟΣ

ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ-ΔΟΜΟΚΟΥ

ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ-ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ

ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ-ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΕΛΑΤΕΙΑΣ

ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ-ΛΟΚΡΩΝ

ΦΩΚΙΔΑΣ-ΔΕΛΦΩΝ

ΦΩΚΙΔΑΣ-ΔΩΡΙΔΟΣ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ