NBA: Μια νίκη μακριά από την πρόκριση Καβαλίερς και Σέλτικς - iefimerida.gr

NBA: Μια νίκη μακριά από την πρόκριση Καβαλίερς και Σέλτικς

Φωτογραφία: AΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια νίκη μακριά από την πρόκριση στους τελικούς των πλέι οφ της Ανατολής βρίσκονται Κλίβελαντ Καβαλίερς και Μπόστον Σέλτικς.

Οι Καβαλίερς νίκησαν 105-103 το Τορόντο στο Κλίβελαντ, στον τρίτο αγώνα της σειράς, και προηγούνται πλέον 3-0, ενώ μπορούν στο επόμενο παιχνίδι, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Δευτέρα (σ.σ. ξημερώματα Τρίτης για την Ελλάδα) να κάνουν το "sweep" και να προκριθούν στην επόμενη φάση. Ο άνθρωπος που χάρισε τη νίκη στους «Καβς» ήταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, καθώς με δικό του καλάθι στην εκπνοή του αγώνα «έγραψε» το τελικό 105-103.

Στο μεταξύ, οι Σέλτικς επιβλήθηκαν στην παράταση 101-98 των Σίξερς στη Φιλαδέλφεια και προηγούνται πλέον 3-0 στη σειρά, ενώ έχουν την δυνατότητα την Δευτέρα (σ.σ. ξημερώματα Τρίτης για την Ελλάδα) να κάνουν το 4-0 και να προκριθούν στους τελικούς της Ανατολής. Ο Αλ Χόρφορντ έδωσε με λέι απ το προβάδισμα στη Βοστώνη (98-99), 5.5 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη της παράτασης. Συνοπτικά, στους αγώνες για τον δεύτερο γύρο των πλέι οφ στο NBA που έγιναν τα ξημερώματα, σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

  • Φιλαδέλφεια-Βοστώνη 98-101 (παράταση)

* Η Βοστώνη προηγείται 3-0 στη σειρά.

  • Κλίβελαντ-Τορόντο 105-103

* Το Κλίβελαντ προηγείται 3-0 στη σειρά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NBA Καβαλίερς Σέλτικς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ