Βούτσης: Δεν είναι ώρα να λέμε ποια μέτρα θα παρθούν πίσω -Θα ήταν λάθος - iefimerida.gr

Βούτσης: Δεν είναι ώρα να λέμε ποια μέτρα θα παρθούν πίσω -Θα ήταν λάθος

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νίκος Βούτσης στήριξε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, για την πρόσφατη δήλωσή του ότι η κυβέρνηση δεν θα ζητήσει να μην μειωθούν οι συντάξεις από το 2019, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση.

Δεν είναι ώρα να λέμε ποια μέτρα θα παρθούν πίσω, δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής, μιλώντας στην ΕΡΤ. Η διαπραγμάτευση βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο και θα ήταν λάθος να δώσει ο υπουργός Οικονομικών το σήμα μη εκπλήρωσης των υποσχόμενων, συμπλήρωσε.

Ακόμη, χαρακτήρισε άκαιρη τη συζήτηση για πρόωρες εκλογές και εξέφρασε την έκπληξή του για το σχετικό αίτημα της Φώφης Γεννηματά.

Δήλωσε ότι δεν υπάρχει κάτι να συσκοτίζει την πορεία προς την καθαρή έξοδο και ότι επαληθεύτηκε η εκτίμηση πως ο οδικός χάρτης προχωρά με καλό ρυθμό. Συμπλήρωσε όμως πως κανείς δεν είπε ότι καθαρή έξοδος σημαίνει ότι θα επανέλθουμε με ένα κουμπί στην προ κρίσης και προ μνημονίου εποχής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Βούτσης μέτρα Εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ