Τρελοί Βρετανοί: Πωλούν σε δημοπρασία κομμάτι από τη γαμήλια τούρτα του Καρόλου με την Νταϊάνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Τρελοί Βρετανοί: Πωλούν σε δημοπρασία κομμάτι από τη γαμήλια τούρτα του Καρόλου με την Νταϊάνα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι όλοι αρκετά τυχεροί για να παραβρεθούν σε έναν βασιλικό γάμο, αλλά τώρα οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας μπορούν να αγοράσουν ένα κομμάτι από την γαμήλια τούρτα.

Αρκετά κομμάτια των βασιλικών γαμήλιων γλυκών από όλες τις γενιές, βγαίνουν σε δημοπρασία, καθώς η βρετανική βασιλική οικογένεια ετοιμάζεται για τον επερχόμενο γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ αυτό το μήνα.

Τρελοί Βρετανοί: Πωλούν σε δημοπρασία κομμάτι από τη γαμήλια τούρτα του Καρόλου με την Νταϊάνα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Οι φέτες, μερικές εκ των οποίων είναι αρκετών δεκαετιών, αναμένεται να πουληθούν για εκατοντάδες, αν όχι για χιλιάδες δολάρια, με το που θα ανοίξει η δημοπρασία, σύμφωνα με το Reuters.

Κι ενώ κάποιος μπορεί να αναρωτιέται για το ενδεχόμενος πώς ένα κομμάτι κέικ τόσων ετών μπορεί να διατηρήσει τη γεύση του, ο Ντάρεν Τζούλιεν, του οίκου δημοπρασιών Julien's Auctions, ανέφερε πως δεν τα κομμάτια δεν είναι «βρώσιμα». «Αυτά προέρχονται από ανθρώπους που παρακολούθησαν το γάμο και τα κράτησαν στην κατάψυξή τους όλο αυτό το διάστημα» είπε.

Τρελοί Βρετανοί: Πωλούν σε δημοπρασία κομμάτι από τη γαμήλια τούρτα του Καρόλου με την Νταϊάνα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Πέντε κομμάτια κέικ θα δημοπρατηθούν στο Λας Βέγκας από τον συγκεκριμένο οίκο δημοπρασιών, συμπεριλαμβανομένου ενός κομματιού από το γάμο του 1981 του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνς, καθώς και ένα κομμάτι από τον δεύτερο γάμο του, το 2005, με την Καμίλα, την δούκισσα της Κορνουάλης.

Ένα κομμάτι τούρτας από τον γάμο του 2011 του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον θα δημοπρατηθεί επίσης, μαζί με την ευχαριστήρια κάρτα «Με τις καλύτερες ευχές από τον πρίγκιπα της Ουαλίας και τη δούκισσα της Κορνουάλης για τον εορτασμό του γάμου του δούκα και της δούκισσας του Κέμπριτζ», σύμφωνα με το Reuters. Το συγκεκριμένο κομμάτι αναμένεται να φτάσει τα 600 με 800 δολάρια.

Κομμάτι από την γαμήλια τούρτα του Γουίλιαμ και της Κέιτ

Ο πρίγκιπας Άντριου, αδερφός του Καρόλου παντρεύτηκε την Σάρα Φέργκιουσον το 1986 – ένα κομμάτι από την γαμήλια τούρτα τους, αναμένεται να πωληθεί στην ίδια τιμή με αυτό από τον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

ΑΠό το γάμο του πρίγκιπα Καρόλου με την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Η αδερφή τους, πριγκίπισσα Άννα, παντρεύτηκε τον πρώτο της σύζυγο, τον Μαρκ Φίλιπς το 1973. Ένα κομμάτι από την τούρτα τους αναμένεται να πωληθεί μεταξύ 300 και 500 δολαρίων.

Από το δεύτερο γάμο του πρίγκιπα Καρόλου με την δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα
Από το γάμο της πριγκίπισσας Άννας το 1973
Τρελοί Βρετανοί: Πωλούν σε δημοπρασία κομμάτι από τη γαμήλια τούρτα του Καρόλου με την Νταϊάνα [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ