Μια Louis Vuitton θήκη των 5.600 ευρώ -Αυτό ήταν το δώρο της Χάρπερ Μπέκαμ στον μπαμπά της [εικόνες] - iefimerida.gr

Μια Louis Vuitton θήκη των 5.600 ευρώ -Αυτό ήταν το δώρο της Χάρπερ Μπέκαμ στον μπαμπά της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα 43α γενέθλια του γιόρτασε αυτή την εβδομάδα ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ και οι ευχές που δέχθηκε από την οικογένεια και τους φίλους του, ήταν πάρα πολλές.

Φυσικά, ο πρώην ποδοσφαιριστής δέχθηκε και πολλά δώρα, αλλά δεν κατάφερε να κρύψει τον ενθουσιασμό του γι’ αυτό που του πήρε η 6χρονη κόρη του Χάρπερ, με την οικογένεια να έχει συγκεντρωθεί για ένα γεύμα στο Λονδίνο.

Ποιο ήταν όμως το δώρο της κόρης του που τον ξετρέλανε; Μια θήκη κρασιού του διάσημου οίκου Louis Vuitton αξίας 5.600 ευρώ!

Μια Louis Vuitton θήκη των 5.600 ευρώ -Αυτό ήταν το δώρο της Χάρπερ Μπέκαμ στον μπαμπά της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η θήκη ήταν προσωποποιημένη με μπρελόκ κλειδιού το οποίο έγραφε: «Το κελάρι του Μπαμπά! Με αγάπη, Χάρπερ!» καθώς και δύο κρυστάλλινα ποτήρια κρασιού.

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on May 1, 2018 at 11:51pm PDT

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, η σύζυγος του, Βικτόρια Μπέκαμε μοιράστηκε ένα γλυκό βίντεο από την πανέμορφη Χάρπερ ντυμένη με τη σχολική της ποδιά να διαβάζει την ευχετήρια κάρτα της στον διάσημο μπαμπά της. Όπως είπε: «Αγαπημένε μου μπαμπά, χρόνια σου πολλά. Ελπίζω να σου αρέσουν τα υπέροχα δώρα σου. Με αγάπη Χάρπερ. Σ’ αγαπώ τόσο, μα τόσο πολύ μπαμπά».

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on May 1, 2018 at 11:49pm PDT

Την ίδια ώρα, ο Μπρούκλιν, ο μεγαλύτερος γιος του, του έκανε την απόλυτη έκπληξη, πετώντας από τη Νέα Υόρκη όπου κατοικεί, προκειμένου να παραβρεθεί στο οικογενειακό γεύμα και να του ευχηθεί από κοντά.

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on May 2, 2018 at 2:24pm PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ