Final 4 Basketball Champions League: Η ΑΕΚ έτοιμη να γράψει ιστορία, απόψε ο τελικός με την Μονακό - iefimerida.gr

Final 4 Basketball Champions League: Η ΑΕΚ έτοιμη να γράψει ιστορία, απόψε ο τελικός με την Μονακό

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια χρονιά που σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ η ΑΕΚ έχει… επιστρέψει για τα καλά, η μπασκετική ΑΕΚ ετοιμάζεται για να γράψει ακόμη μια χρυσή σελίδα. Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Ολυμπιακό η Ένωση υποδέχεται τη Μονακό στον τελικό του Basketball Champions League (20:30, ΕΡΤ1, Novasports 1) θέλοντας να μετατρέψει το ΟΑΚΑ σε τόπο… φιέστας με την κατάκτηση του 3ου ευρωπαϊκού τροπαίου της.

Οι 18.000 οπαδοί της θα γεμίσουν απόψε το ΟΑΚΑ για να βοηθήσουν την ΑΕΚ, απέναντι στην Μονακό, το φαβορί για τον τίτλο.

Η ομάδα του Ζβέζνταν Μίτροβιτς είναι η κορυφαία της διοργάνωσης σε επίθεση με 85,1 ανά αγώνα, αλλά και σε δημιουργία με 21,6. Επίσης είναι δεύτερη σε ευστοχία σε δίποντα (58,7%) και σε κλεψίματα (11,6). Επιθετικά στηρίζεται στον σκόρινγκ γκαρντ Τζέραλντ Ρόμπινσον (15,2π.), τον αθλητικό φόργουορντ Κρις Έβανς (13,6π.) και τον Βόσνιο σέντερ Έλμεντιν Κικάνοβιτς (15,3π.).

Όμως η ΑΕΚ με τον Χάρις και τον Πάντερ σε εξαιρετική κατάσταση, τον σουτέρ Σάκοτα και τους Ελληνες που δίνουν… τον ρυθμό θέλει απόψε να γράψει Ιστορία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Μονακό τελικός Basketball Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ