Stoiximan.gr Basket League: Νίκη παραμονής για Αρη, ξέσπασε ο Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Stoiximan.gr Basket League: Νίκη παραμονής για Αρη, ξέσπασε ο Ολυμπιακός

Φωτογραφία: Motionteam
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβάδισμα παραμονής πήρε ο Άρης, μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου στο Αλεξάνδρειο και το «2 στα 2» επί των «κυανέρυθρων» στη φετινή κανονική περίοδο της Stoiximan.gr Basket League.

Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με 60-48 του «Ιστορικού», για την 24η αγωνιστική, αύξησαν στους 2 βαθμούς τη μεταξύ τους απόσταση, ενώ διατήρησαν την ισοβαθμία του Πανιωνίου με τον Κόροιβο στην προτελευταία θέση της κατάταξης, που οδηγεί στην Α2.

Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τα... σπασμένα του Ολυμπιακού, στην πρώτη επίσημη υποχρέωση των «ερυθρόλευκων», μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό τους από την Ζαλγκίρις Κάουνας. Οι Πειραιώτες συνέτριψαν με 96-77 τους Θεσσαλονικείς στο ΣΕΦ, δίνοντας συνέχεια στην παράδοση που τους θέλει στα μεταξύ τους ματς να κρατούν απόρθητη την έδρα τους από το 2000.

Η εντυπωσιακή πορεία της Κύμης στην εφετινή Α1 Ανδρών συνεχίστηκε και στη Ρόδο, εκεί όπου με πρωταγωνιστή τον Θαντ ΜακΦάντεν, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη πανηγύρισε το έκτο «διπλό» της σεζόν με το τελικό 81-68, επί του Κολοσσού. Στον αντίποδα, οι Ροδίτες έβαλαν σε κίνδυνο την όγδοη και τελευταία θέση, που οδηγεί στα πλέι οφ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 24 αγώνες)

  1. Παναθηναϊκός 48
  2. Ολυμπιακός 44
  3. Προμηθέας Πατρών 40
  4. ΠΑΟΚ 39
  5. ΑΕΚ 38
  6. Λαύριο 38
  7. Κύμη 37
  8. Κολοσσός Ρόδου 33
  9. Ρέθυμνο 33
  10. Άρης 33
  11. ΓΣΛ/Φάρος 32
  12. Πανιώνιος 31
  13. Κόροιβος Αμαλιάδας 31
  14. Τρίκαλα 27
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Basket League Αρης Πανιώνιος Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ