Εξελίξεις στο Power of Love: Εφυγαν Δώρος και Αθηνά -Η διορία που τους έδωσε η Μπακοδήμου [βίντεο] - iefimerida.gr

Εξελίξεις στο Power of Love: Εφυγαν Δώρος και Αθηνά -Η διορία που τους έδωσε η Μπακοδήμου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλά έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες για οικειοθελή αποχώρηση του Δώρου Παναγίδη και της Αθηνάς Χρυσαντίδου από το ριάλιτι «Power of Love».

Το ζευγάρι ψηφίστηκε την περασμένη εβδομάδα ως το πιο αγαπητό από τους τηλεθεατές και όπως φαίνεται έχει εγκαταλείψει το παιχνίδι και κανείς δεν γνωρίζει αν θα επιστρέψει.

Την είδηση φαίνεται να επιβεβαιώνει και η Μαρία Μπακοδήμου, στο τρέιλερ της εκπομπής που θα προβληθεί τη Δευτέρα, δίνοντάς τους μάλιστα διορία μιας εβδομάδας για να επιστρέψουν.

Όπως λέει στο τρέιλερ η Μαρία Μπακοδήμου: «Θέλω να σας πω ότι ο Δώρος δεν είναι σήμερα εδώ, δεν είναι και η Αθηνά. Για προσωπικούς λόγους δεν είναι εδώ. Η Αθηνά έχει δηλώσει ότι όταν δεν είναι εδώ ο Δώρος δεν έχει λόγο να είναι στο παιχνίδι. Αν μέσα σε αυτή την εβδομάδα μέχρι την άλλη Δευτέρα, η Αθηνά και ο Δώρος δεν επιστρέψουν, φεύγουν από το παιχνίδι».

Χθες, πάντως, ο Δώρος ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία της Αθηνάς, άγνωστο από πού, η οποία αγναντεύει το τοπίο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Power of Love Δώρος Αθήνα Μαρία Μπακοδήμου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ