Dancing with the stars 6: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής [βίντεο] - iefimerida.gr

Dancing with the stars 6: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Βαγγέλης Κακουριώτης ήταν οι 2 διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό του Dancing with the stars.

Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από τις χορογραφίες τους, ωστόσο το τηλεοπτικό κοινό που είχε τον τελευταίο λόγο ανέδειξε νικητή του του φετινού DWTS τον Βαγγέλη Κακουριώτη! Στην τρίτη θέση του διαγωνισμού τερμάρισε η Όλγα Πηλιάκη.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Νικολέτα που ήταν δίπλα μου από την αρχή και πίστεψε σε εμένα. Το χρόνο που αφιέρωσε για κάθε αποτέλεσμα, για το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε χορογραφία. Να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο που μας στήριξε σε όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού και μας χάρισε την πρώτη θέση. Με τις ψήφους όχι μόνο μας έδωσε την πρώτη θέση, αλλά έδωσε και πάρα πολλά χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη. Πολύ απλά όταν τα παιδιά είναι ευτυχισμένα έχουμε καλύτερες κοινωνίες. Είναι πολύ σημαντικό. Να ευχαριστήσω την παραγωγή για όλα αυτά που οργάνωσε. Είναι ένα ταξίδι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Και την κριτική επιτροπή για όλα τα σχόλια, και για τα αρνητικά που με έκαναν καλύτερο και για τα θετικά. Να είστε καλά. Ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε ο μεγάλος νικητής μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΚΟΥΡΙΩΤΗΣ Dancing With The Stars
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ