Παναθηναϊκός: Πλήρωσε 483.000 ευρώ στον Βέμερ -Γλύτωσε το τρίτο -3 και τον υποβιβασμό - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Πλήρωσε 483.000 ευρώ στον Βέμερ -Γλύτωσε το τρίτο -3 και τον υποβιβασμό

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η υπόθεση «Γενς Βέμερ» έκλεισε σήμερα για τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να εξοφλούν τον ποδοσφαιριστή και, πλέον, αναμένεται να αποσυρθεί η τρίτη αφαίρεση βαθμών (-3) που θα σήμαινε τον υποβιβασμό της ομάδας στην Football League.

Όπως έγινε γνωστό στον τραπεζικό λογαριασμό του πρώην παίκτη του «τριφυλλιού» κατατέθηκε το ποσό των 483.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι δεν υφίσταται, πλέον, κανένας κίνδυνος υποβιβασμού του συλλόγου. Ήδη οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν ενημερώσει την πλευρά του Βέμερ για την τελευταία εξέλιξη κι έτσι η υπόθεση μπήκε στην τελική της ευθεία, καθώς το μόνο που απομένει είναι να ζητηθεί από τα αρμόδια όργανα να μην ισχύσει η ποινή του τελευταίου -3.

Τραπεζικές επιταγές στους παίκτες και στο υπαλληλικό προσωπικό του Παναθηναϊκού μοίρασε σήμερα το απόγευμα διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ στο Κορωπί. Τα ποσά αντιστοιχούν στο 35% της δόσης του περασμένου Δεκεμβρίου με ημερομηνία πληρωμής την ερχόμενη Δευτέρα. Ετσι, η κατάσταση βελτιώθηκε όπως και το κλίμα, αν και αναμένονται σύντομα οι διοικητικές εξελίξεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός βεμερ χρέος χρήματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ