Μανιάτης: Τα ΕΛΤΑ παρακρατούν παράνομα χρήματα από τις πληρωμές των καταναλωτών στη ΔΕΗ - iefimerida.gr

Μανιάτης: Τα ΕΛΤΑ παρακρατούν παράνομα χρήματα από τις πληρωμές των καταναλωτών στη ΔΕΗ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παράνομη κατακράτηση χρημάτων από τις πληρωμές των καταναλωτών στη ΔΕΗ κάνουν τα ΕΛΤΑ, καταγγέλλει ο βουλευτής της ΔΗΣΥ Γιάννης Μανιάτης.

«Ως αποτέλεσμα, οι καταναλωτές ενώ πληρώνουν εμπρόθεσμα, στο τέλος χάνουν την έκπτωση του 15% που δίνει η ΔΕΗ, επιβαρύνονται με τόκους καθυστερήσεων και πολλές φορές απειλούνται με διακοπή ηλεκτροδότησης», προσθέτει ο βουλευτής.

Προσθέτει ότι η «παράνομη αυτή παρακράτηση, που ξεπερνά τα 20 εκατ. ευρώ, ακολουθείται από τη διοίκηση των ΕΛΤΑ με τη δικαιολογία ότι το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής δεν έχει καταβάλει την αποζημίωση για την παροχή καθολικής υπηρεσίας».

Σύμφωνα με τον κ. Μανιάτη, με ευθύνη του αρμόδιου υπουργού Νίκου Παππά τα ΕΛΤΑ έχουν οδηγηθεί σε οικονομικό αδιέξοδο και ζητάει τη παραίτηση της διοίκησης τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ