Αποστάσεις Μαυρωτά από το Κίνημα Αλλαγής: Με αιφνιδίασε το αίτημα για πρόωρες εκλογές - iefimerida.gr

Αποστάσεις Μαυρωτά από το Κίνημα Αλλαγής: Με αιφνιδίασε το αίτημα για πρόωρες εκλογές

mavrotas
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποστάσεις από το Κίνημα Αλλαγής σχετικά με το αίτημα περί της ανάγκης άμεσης προσφυγής στις κάλπες πήρε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς.

«Με αιφνιδίασε το αίτημα για εκλογές. Δεν έγινε κάποια κοινοβ ουλευτική συνάντηση για να τα συζητήσουμε όλα αυτά. Η θέση του Ποταμιού είναι ότι υπάρχουν άλλες προτεραιότητες.Το να ζητάς τώρα εκλογές μάλλον γίνεται για το συμβολισμό του πράγματος, επειδή μας λένε ότι προσεγγίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 ο κ.Μαυρωτάς.

«Το προβληματικό σημείο του αιτήματος για εκλογές, είναι ότι αν γίνονταν τώρα δεν θα είχε κλείσει η αξιολόγηση, δεν θα είχε ολοκληρωθεί το πρόγραμμα και δεν θα ξεκινούσε η διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης.
Εκλογές, συνήθως δεν γίνονται καλοκαίρι, λόγω πανελλαδικών και τουριστικής περιόδου» υποστήριξε ο βουλευτής του Ποταμιού.

Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, ο κ.Μαυρωτάς τόνισε ότι «αν δεν ήταν το Ποτάμι πιθανώς δεν θα έφτανε στην Ολομέλεια η συγκεκριμένη ρύθμιση, ώστε να έχουν τη δυνατότητα βουλευτές όπως η Ντόρα Μπακογιάννη να διαφοροποιηθούν από τα κόμματά τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Μαυρωτάς αποστάσεις ΚΙΝΑΛ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ