Επικό: Οπαδός χούφτωσε ρεπόρτερ on air και εκείνη του όρμηξε με το μικρόφωνο [βίντεο] - iefimerida.gr

Επικό: Οπαδός χούφτωσε ρεπόρτερ on air και εκείνη του όρμηξε με το μικρόφωνο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν άντεξε και όρμηξε on air σε έναν οπαδό που την χούφτωσε η ρεπόρτερ Μαρία Φερνάντα Μόρα.

Η εντυπωσιακή δημοσιογράφος κάλυπτε έναν αγώνα έξω από το γήπεδο Γουαδαλαχάρα του Μεξικού, όπου η τοπική ομάδα εκεί είχε νικήσει το Τορόντο.

Κι ενώ η Μαρία Φερνάντα μιλούσε στην κάμερα, μερικοί οπαδοί της ομάδας την περιτριγύρισαν φωνάζοντας συνθήματα της ομάδας τους.

Η ρεπόρτερ Μαρία Φερνάντα Μόρα

Η ίδια απτόητη συνέχισε το ρεπορτάζ, παρά τις αγριοφωνάρες τους, αλλά λίγο πριν ολοκληρώσει, ένας οπαδός έβαλε το χέρι της στα οπίσθιά της με αποτέλεσμα εκείνη να αντιδράσει.

Απολύτως δικαιολογημένη, η ίδια δεν μπόρεσε να κρατήσει τον θυμό της, με αποτέλεσμα να ορμήξει στον οπαδό, χτυπώντας τον με το μικρόφωνο.

Εικόνες από το περιστατικό

Ο ίδιος σαστισμένος, καθώς δεν περίμενε να αντιδράσει η δημοσιογράφος on air έκανε ένα βήμα πίσω και την κοίταξε αμήχανος, προτού γίνει καπνός.

Το ρεπορτάζ δεν συνεχίστηκε καθώς εν συνεχεία η ρεπόρτερ βγήκε από το πλάνο, έχοντας πολλά νεύρα από το συμβάν.

Επικό: Οπαδός χούφτωσε ρεπόρτερ on air και εκείνη του όρμηξε με το μικρόφωνο [βίντεο] | iefimerida.gr 2

Η ίδια πάντως δεν άφησε το συμβάν ασχολίαστο, καθώς αργότερα ανέφερε σε σχετική ανάρτησή της:

«Αυτό που μου συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, συμβαίνει σε χιλιάδες γυναίκες κάθε μέρα στους δημόσιους χώρους. Η διαφορά είναι πως μου συνέβη κατά την διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης κι έτσι αποφάσισα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.

Επικό: Οπαδός χούφτωσε ρεπόρτερ on air και εκείνη του όρμηξε με το μικρόφωνο [βίντεο] | iefimerida.gr 3

Η αντίδρασή μου ήταν αυτή που έκανε το γεγονός viral. Στην αρχή σκέφτηκα πως είναι ένα απλό σπρώξιμο από τους οπαδούς που βρίσκονταν από πίσω μου και πανηγύριζαν. Ωστόσο αυτός ο άνδρας έβαλε το χέρι ανάμεσα στους γλουτούς μου δύο φορές κι έτσι αποφάσισα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και δεν το μετανιώνω καθόλου», έγραψε η ίδια στο Τwitter με αποτέλεσμα δεκάδες γυναίκες να γράψουν μηνύματα υποστήριξης κάτω από την ανάρτησής της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρεπόρτερ Μεξικό ΧΟΥΦΤΩΣΕ οπαδοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ