«Ο μπαμπάς μου μού είπε να την παντρευτώ»: Τι είπε ο Κιμ Γιονγκ Ουν για την γυναίκα του - iefimerida.gr

«Ο μπαμπάς μου μού είπε να την παντρευτώ»: Τι είπε ο Κιμ Γιονγκ Ουν για την γυναίκα του

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν και ο Μουν Τζάε Ιν (Φωτογραφία: ΑΡ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα διόλου κολακευτικό για τον ίδιο σχόλιο -εκτός κι αν αστειευόταν-φέρεται να έκανε ο Κιμ Γιονγκ Ουν μιλώντας για τη γυναίκα του στον Νοτιοκορεάτη πρόεδρο την περασμένη εβδομάδα.

«Ο πατέρας μου με κοίταξε στα μάτια και μου είπε να παντρευτώ αυτή τη γυναίκα κι εγώ τον εμπιστεύτηκα», είπε ο Βορειοκορεάτης ηγέτης, αναφερόμενος στη σύζυγό του, την τραγουδίστρια Ρι Σολ Γιου και την προτροπή του πατέρα του, Κιμ Γιονγκ Ιλ, που είχε παντρευτεί κάποιες ηθοποιούς και τραγουδίστριες.

«Ο μπαμπάς μου μού είπε να την παντρευτώ»: Τι είπε ο Κιμ Γιονγκ Ουν για την γυναίκα του | iefimerida.gr 0

Το σχόλιο δεν έγινε μπροστά στις κάμερες, αλλά κατά την ιδιωτική συνομιλία των δύο ηγετών, τα χείλη των οποίων «διάβασαν» ειδικοί.

Στη διάρκεια της συνάντησής τους στη μεθόριο των δύο κρατών της κορεατικής χερσονήσου, όπου υπέγραψαν μια συμφωνία με στόχο την αποπυρηνικοποίηση και τον επίσημο τερματισμό του πολέμου της Κορέας 65 χρόνια μετά την εκεχειρία, ο Κιμ κι ο Μουν Τζάε Ιν έκαναν μια βόλτα και φαίνονταν συγκεντρωμένοι στην κουβέντα τους.

«Ο μπαμπάς μου μού είπε να την παντρευτώ»: Τι είπε ο Κιμ Γιονγκ Ουν για την γυναίκα του | iefimerida.gr 1

Νοτιοκορεάτες ειδικοί ανέλυσαν τα βίντεο που τράβηξαν οι κάμερες από μακριά κι αποκαλύπτουν ότι το κύριο θέμα της συζήτησης των δύο ανδρών, πέρα από κάποιες χαλαρές κουβέντες για την προσωπική τους ζωή, ήταν τα πυρηνικά όπλα κι οι σχέσεις τους με τις ΗΠΑ του Ντόναλντ Τραμπ.

«Ήταν δύσκολο να καταλάβουν όλη τη συζήτηση, αλλά έβγαλαν κάποιες αποσπασματικές λέξεις-κλειδιά, όπως “εγκαταστάσεις πυρηνικών όπλων”, “Τραμπ”, “ΗΠΑ” και “ΟΗΕ”», είπε παρουσιαστής εκπομπής του Ιαπωνικού δικτύου ΝΤV σύμφωνα με την Washington Post.

«Ο μπαμπάς μου μού είπε να την παντρευτώ»: Τι είπε ο Κιμ Γιονγκ Ουν για την γυναίκα του | iefimerida.gr 2

Ο Κιμ κι ο Μουν απομακρύνθηκαν αρκετά από τους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία, αλλά ειδικοί λένε ότι είδαν τον Νοτιοκορεάτη πρόεδρο να ψελλίζει τις λέξεις «πυρηνικές εγκαταστάσεις» και «Τραμπ», ενώ ο Κιμ μίλησε για τις «ΗΠΑ» και τα «Ηνωμένα Έθνη».

Ο Μουν φέρεται να είπε στον Κιμ: «Ας μην αφήσουμε τις διμερείς σχέσεις στον πάγο, ας μιλούμε περισσότερο κι ας κινηθούμε προς μια θετική κατεύθυνση».

Από την πλευρά του ο Κιμ αναφέρθηκε και στην επικείμενη συνάντησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο. «Η σύνοδος κορυφής Βόρειας Κορέας – ΗΠΑ πρέπει να παράξει θετικά αποτελέσματα και θέλω να προχωρήσουμε βήμα-βήμα για να εξαλείψουμε τα προβλήματα», είπε.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, φάνηκε να ρωτά τον Μουν τι πιστεύει ότι θέλει να βγάλει ο Τραμπ από τη συνάντηση, ενώ μίλησαν και για τη δυσπιστία της Ουάσιγκτον αναφορικά με τη δέσμευση της Πιονγιάνγκ να καταργήσει το πυρηνικό της πρόγραμμα.

«Ο μπαμπάς μου μού είπε να την παντρευτώ»: Τι είπε ο Κιμ Γιονγκ Ουν για την γυναίκα του | iefimerida.gr 3

Φωτογραφίες: ΑΡ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ