Γυναίκα δημοσιογράφος περιγράφει τι είναι ο εθισμός στο σεξ -«Εκανα σεξ 7 φορές τη μέρα...» - iefimerida.gr

Γυναίκα δημοσιογράφος περιγράφει τι είναι ο εθισμός στο σεξ -«Εκανα σεξ 7 φορές τη μέρα...»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες του να ζεις με εθισμό στο σεξ αποκαλύπτει μια Αυστραλή δημοσιογράφος.

Η Νάντια Μποκόντι δημοσιογράφος του ιστοτόπου She Said ανέπτυξε τον εθισμό στο σεξ, μετά το διαζύγιό της.

Οπως υποστήριξε μιλώντας σε εκπομπές τις τελευταίες ημέρες, ο δικός της εθισμός στο σεξ σήμαινε ότι έκανε σεξ με διαφορετικούς άνδρες, ακατάπαυστα, γιατί πολύ απλά ήταν... εθισμένη.

«Τώρα κάνω έξι με επτά φορές σεξ την ημέρα και δεν νομίζω ότι είναι κανένα αστρονομικό νούμερο», είπε.

«Το σύνηθες (σ.σ. την περίοδο του μεγάλου εθισμού) ήταν να κάνω σεξ μέσα στην ημέρα με ένα άτομο. Εξαίρεση ήταν όταν έκανα με δυο διαφορετικούς. Απλά έκανα πολλές φορές την ημέρα».

Μέχρι πρόσφατα, παρά τη μεγάλη σεξουαλική της δραστηριότητα, δεν είχε σκεφθεί πότε ότι είχε κάποιον εθισμό με το σεξ. Το κατάλαβε μόνο όταν έκανε σχέση με τον τωρινό της σύντροφο, Κάι.

Γυναίκα δημοσιογράφος περιγράφει τι είναι ο εθισμός στο σεξ -«Εκανα σεξ 7 φορές τη μέρα...» | iefimerida.gr 0

Η ίδια αναγνώριζε ότι ήθελε σεξ κάθε μέρα και πολλές φορές, αλλά ο σύντροφός της μόνο μια φορά στις δυο μέρες. Υποστήριξε μάλιστα, ότι τις πρώτες φορές που ο Κάι την εμπόδιζε από το να κάνουν σεξ, σοκαρίστηκε.

«Σαν γυναίκες που είμαστε, μεγαλώσαμε με το... παραμύθι ότι οι άνδρες θέλουν πάντα σεξ, ότι οι άνδρες είναι σεξουαλικά αχόρταγοι και πάντα έτοιμοι για σεξ. Την πρώτη φορά που είχα απέναντί μου έναν άνδρα που μου έλεγε ''όχι, κάναμε ήδη πάρα πολύ σεξ, είμαι κουρασμένος, δουλεύω 16 ώρες την ημέρα'' σκέφτηκα ότι έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου. Με πλημμύρισαν σκέψεις του στλ 'δεν είμαι ελκυστική'', ''είμαι βαρετή'', ''θέλει κάποια άλλη''. Δεν νομίζω ότι πρέπει να είσαι εξαρτημένη από το σεξ για να τα νιώσεις όλα αυτά. Οι άνδρες είναι μαθημένοι στην απόρριψη, βγαίνουν, δοκιμάζουν την τύχη τους στις γυναίκες. Αλλά για τις γυναίκες δεν ισχύει το ίδιο».

Γυναίκα δημοσιογράφος περιγράφει τι είναι ο εθισμός στο σεξ -«Εκανα σεξ 7 φορές τη μέρα...» | iefimerida.gr 1

Η Νάντια αποκάλυψε ακόμη ότι η αγαπημένη της στάση στο σεξ είναι η ιεραποστολική, γιατί της μοιάζει πιο οικεία. «Θα σας απογοητεύσω, αλλά είμαι παλιομοδίτικη και ρομαντική και μου αρέσει η ιεραποστολική στάση», είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας: «Εκαναν πρόσφατα μια έρευνα που έδειξε ότι οι άνδρες προτιμούν τις γυναίκες από πάνω, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες προτιμούν τον άνδρα από πάνω».

Μεταξύ άλλων και περιγράφοντας πως είναι η ζωή μιας γυναίκας που είναι εθισμένη στο σεξ, η Νάντια είπε ότι εννοείται ότι με την παραμικρή ευκαιρία θα παράταγε τη δουλειά της για να συναντήσει έναν άνδρα και να κάνουν σεξ.
Αποκάλυψε μάλιστα ότι πήγαινε με άγνωστους άνδρες στο σπίτι της, παρασυρμένη από τον εθισμό της. «Συχνά πηγαίναμε σπίτι μου, κάτι που δεν ήταν πολύ ασφαλές, αλλά ήμουν απερίσκεπτη και ο εθισμός στο σεξ σε οδηγεί να κάνεις μονίμως απερισκεψίες», προσέθεσε.

Παρότι σε πολλούς. το να κάνει κάποιος πολλές φορές σεξ την ημέρα ακούγεται... ονειρικό, για την Νάντια, μια εθισμένη στο σεξ γυναίκα δηλαδή, ήταν κάτι που είχε αρνητικό αντίκτυπο στη ζωή της.

«Έφθασα σε ένα σημείο όπου πραγματικά επηρεαζόταν η ικανότητά μου να βγάλω πέρα τη μέρα. Μού ήταν πολύ δύσκολο να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου και μερικές φορές εκμεταλλευόμουν ακόμη και το διάλειμμα που κάναμε στο γραφείο για να πάω να κάνω σεξ με κάποιον που μόλις είχα γνωρίσει online», περιγράφει η εθισμένη στο σεξ Νάντια.

«Ένιωθα πολύ μόνη και πολύ άδεια και συνειδητοποίησα ότι όλο αυτό δεν με γεμίζει καθόλου».

Γυναίκα δημοσιογράφος περιγράφει τι είναι ο εθισμός στο σεξ -«Εκανα σεξ 7 φορές τη μέρα...» | iefimerida.gr 2

Παράλληλα, κάνει και τις δικές της διαπιστώσεις: «Είμαστε αρκετά άνετοι με τη σκέψη του εθισμού σε απτά πράγματα, όπως το αλκοόλ ή το τσιγάρο αλλά σαν κοινωνία δεν δεχόμαστε ότι οι άνθρωποι μπορεί να αποκτήσουν και άλλους εθισμούς, λιγότερο συνηθισμένους, όπως αυτός στο σεξ. Αλλά ο εθισμός είναι μια εγκεφαλική διαδικασία. Όταν κάποιος είναι εθισμένος δεν έχει επιλογή, κυνηγάει κάτι που θα τον γεμίσει ευχαρίστηση».

Υποστήριξε ακόμη ότι ο δικός της εθισμός στο σεξ, προφανώς ήρθε, για να καλύψει κάποιο άλλο κενό που είχε σαν άνθρωπος. Μιλώντας για την ίδια υποστήριξε ότι ποτέ δεν είχε ένα σταθερό μοντέλο αρσενικού προτύπου και έτσι όταν μεγάλωσε άρχισε να ψάχνει για ρομαντικές σχέσεις.

Παρότι όλοι έχουμε τα πάθη μας, το δικό της ήταν μια εξάρτηση που δεν ήταν υγιής. «Ο εθισμός μου στο σεξ ήταν πολύ τοξικός για τις σχέσεις μου. Επηρέασε τη ζωή μου σε σημείο που δεν μπορούσα να λειτουργήσω. Όταν φθάνει το σημείο όπου ο εθισμός επηρέαζε τη ζωή σας, τότε είναι ένα πραγματικά μεγάλο πρόβλημα».

Γυναίκα δημοσιογράφος περιγράφει τι είναι ο εθισμός στο σεξ -«Εκανα σεξ 7 φορές τη μέρα...» | iefimerida.gr 3

Τώρα η Νάντια βρίσκεται σε μια ευτυχισμένη και υγιή μονογαμική σχέση, αλλά φυσικά η σχέση αυτή δεν ήταν από την αρχή ισορροπημένη.

Στην αρχή ήταν υπερβολικά εξαρτημένη από τον φίλο της Κάι. «Μόνο λίγες εβδομάδες μετά τα πρώτα μας ραντεβού θα έφευγε για επαγγελματικό ταξίδι για Σαββατοκύριακο και μερικές φορές χρειαζόταν να φύγει και μέσα στη νύχτα. Η αντίδρασή μου όταν συνέβαινε κάτι τέτοιο ήταν τρομακτική. Και οι δυο μας καταλάβαμε ότι ήμουν υπερβολικά εξαρτημένη από εκείνον».

Παρότι η Νάντια δεν πιστεύει ότι ο εθισμός στο σεξ είναι κάτι που πρέπει να το αποκαλύψεις στον σύντροφό σου από το πρώτο ραντεβού, έχει την άποψη πως πρέπει να αισθάνεσαι άνετα με τον σύντροφό σου και να είστε ανοιχτοί.

«Είναι ζήτημα ψυχικής υγείας, δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεται κανείς και θα πρέπει σίγουρα να είσαι ειλικρινής με τον σύντροφό σου για αυτό. Μόλις ο Κάι και εγώ κλείσαμε δυο μήνες σχέσης και ένιωσα άνετα, τού μίλησα για τον εθισμό μου στο σεξ», κατέληξε.

Γυναίκα δημοσιογράφος περιγράφει τι είναι ο εθισμός στο σεξ -«Εκανα σεξ 7 φορές τη μέρα...» | iefimerida.gr 4
Γυναίκα δημοσιογράφος περιγράφει τι είναι ο εθισμός στο σεξ -«Εκανα σεξ 7 φορές τη μέρα...» | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εθισμός στο σεξ σεξ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ