Κατάληψη στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ -Από συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ - iefimerida.gr

Κατάληψη στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ -Από συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ

Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατάληψη στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ πραγματοποίησαν την Τετάρτη συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ με στόχο να μην πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη για συνεδρίαση του ΔΣ της επιχείρησης, την Πέμπτη.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων έχει ως αντικείμενο την εκκίνηση της διαδικασίας πώλησης των λιγνιτικών μονάδων Μεγαλόπολης και Φλώρινας της ΔΕΗ.

Πηγές της επιχείρησης ανέφεραν ότι το ΔΣ μπορεί να αναβληθεί ή να πραγματοποιηθεί σε διαφορετικό χώρο, ενώ ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γιώργος Αδαμίδης υποστήριξε, μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρξει προηγουμένως επίσημη πρόσκληση προς τα μέλη του ΔΣ.

Το ΔΣ της ΔΕΗ καλείται να ξεκινήσει τη διαδικασία απόσχισης των εταιριών στις οποίες θα εισφερθούν οι λιγνιτικές μονάδες και τα δικαιώματα εκμετάλλευσης των ορυχείων που προσφέρονται προς πώληση. Κατά της πώλησης των μονάδων έχουν ταχθεί οι δύο εκπρόσωποι των εργαζομένων στο ΔΣ της επιχείρησης.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΗ ΓΕΝΟΠ κατάληψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ