Μυστήριο στο Τορόντο: Κανείς δεν ξέρει πώς ΙΧ κατέληξε να κρέμεται από καλώδια, κάτω από γέφυρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Μυστήριο στο Τορόντο: Κανείς δεν ξέρει πώς ΙΧ κατέληξε να κρέμεται από καλώδια, κάτω από γέφυρα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προηγήθηκε κάποιο φρικτό τροχαίο; Ή μήπως αποφάσισαν κάποιοι να κάνουν φάρσα; Μέχρι στιγμής, κανείς στο Τορόντο δεν μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα πώς ένα αυτοκίνητο βρέθηκε να κρέμεται κάτω από γέφυρα.

Τόσο η αστυνομία όσο και οι περαστικοί κοιτούσαν απορημένοι το Honda Civic που κρεμόταν σε καλώδια, κάτω από γέφυρα του Τορόντο. Οι αρχές έκριναν ότι δεν αποτελούσε απειλή για τη δημόσια ασφάλεια, καθώς από κάτω δεν υπήρχε δρόμος. Παρόλα αυτά, πασχίζουν να δώσουν μια απάντηση στο τι συνέβη.

Αρχικά, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι το αυτοκίνητο τοποθετήθηκε εκεί για τις ανάγκες ταινίας. Ομως, γρήγορα ανακάλεσε, καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν είχε δοθεί καμία άδεια για κινηματογράφηση στην περιοχή. Το αυτοκίνητο πάντως δεν έφερε πινακίδα, έλειπαν αρκετά παράθυρα, όπως και εξαρτήματά του.

Οι χρήστες των social media αποφάσισαν να βρουν μια εξήγηση. Κάποιοι το απέδωσαν σε... εξωγήινους, άλλοι σε φάρσα φοιτητών για το τέλος του έτους. Πάντως, μερικές ώρες αργότερα η πυροσβεστική κατάφερε να κατεβάσει στο έδαφος το αυτοκίνητο και πλέον η αστυνομία ανέλαβε την έρευνα.

Now that’s impressive. Car found hanging from the #LeasideBridge in the #DonValley this morning. #ultimateprank #Toronto #Thingsyouseewhilebiking pic.twitter.com/RF1ucxPfCy

Πηγή: Guardian

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τορόντο αυτοκίνητο Γέφυρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ