Συνάντηση Γιαννακόπουλου-Μπάουμαν για το Basketball Champions League - iefimerida.gr

Συνάντηση Γιαννακόπουλου-Μπάουμαν για το Basketball Champions League

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κόντρα του Παναθηναϊκού με την Euroleague έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Οι συνεχόμενες πειθαρχικές διώξεις από πλευράς Τζόρντι Μπερτομέου, προς τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά και τα διαδοχικά πρόστιμα, που στοχεύουν την οικονομική «εξόντωση» του, έχουν κάνει τον ισχυρό άνδρα των «πράσινων» να έχει πάρει την μεγάλη απόφαση για αποχώρηση απο τη διοργάνωση και συζητήσεις με την FIBA για το Basketball Champions League. Για τον λόγο αυτό, μάλιστα, την Πέμπτη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα έχει συνάντηση με τον Πάτρικ Μπάουμαν. Κεντρικό θέμα της συζήτησης των δύο πλευρών θα είναι η παρουσία του «τριφυλλιού» στο Champions League της νέας σεζόν.

Άλλωστε, με δηλώσεις του ο Πάτρικ Κομνηνός τόνισε πως ήδη έχουν γίνει συζητήσεις ανάμεσα στη διοργανώτρια αρχή και τον Παναθηναϊκό, ενώ αυτή την εβδομάδα, κατά την οποία οι ιθύνοντες το Champions League θα βρεθούν στην Αθήνα, θα έχουν νέο κύκλο επαφών με τους «πράσινους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ