Ράγισε παράθυρο αεροσκάφους την ώρα της πτήσης -Αλλαξε πορεία [εικόνες] - iefimerida.gr

Ράγισε παράθυρο αεροσκάφους την ώρα της πτήσης -Αλλαξε πορεία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ραγισμένο παράθυρο ανάγκασε πτήση της Southwest Airlines, με προορισμό το Νιου Τζέρσεϊ, να προσγειωθεί στο Κλίβελαντ.

Το συμβάν έγινε δύο εβδομάδες μετά την πτήση τρόμου της ίδιας εταιρείας, όταν κινητήρας διαλύθηκε στον «αέρα», με συνέπεια να σπάσει ένα παράθυρο και να χάσει τη ζωή της μια γυναίκα.

Αυτή τη φορά, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί στην πτήση 957, από το Σικάγο προς το Νιου Τζέρσεϊ. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια στο Κλίβελαντ, προκειμένου να εκτιμηθεί η ζημιά που είχε προκληθεί σε μία από τις πολλές στρώσεις, στο τζάμι του παραθύρου.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν αρκετοί από τους 76 επιβάτες στα social media, φαίνεται ένα τεράστιο ράγισμα στο ένα παράθυρο. Εκπρόσωπος της εταιρείας διαβεβαίωσε ότι δεν προκλήθηκε αποσυμπίεση στην καμπίνα και ότι οι πιλότοι του αεροσκάφους δεν δήλωσαν κατάσταση ανάγκης πριν από την προσγείωση.

@SouthwestAir #WN957 diverts and makes emergency landing in CLE due to busted window pic.twitter.com/OJMZ5KTyMS

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Southwest Airlines πτήση παράθυρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ