Χιμένεθ για τον τελικό του Κυπέλλου: «Μόνο πάνω από το πτώμα μας θα μας το... πάρουν» - iefimerida.gr

Χιμένεθ για τον τελικό του Κυπέλλου: «Μόνο πάνω από το πτώμα μας θα μας το... πάρουν»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σημερινή ημέρα στην ΑΕΚ ήταν... ιδιαίτερη.

Ο Μανόλο Χιμένεθ διοργάνωσε μπάρμπεκιου με καλεσμένους τους παίκτες, τη διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα της Πρωταθλήτριας Ελλάδος. Στόχος τους να επιβραβεύσει άπαντες για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και να δώσει το σύνθημα για τον τελικό της 12ης Μαϊου στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟΚ. Εκεί που η ΑΕΚ θέλει το νταμπλ, κάτι που έχει να πετύχει 40 χρόνια.

Στο τραπέζι στα Σπάτα ήταν και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ ο Ισπανός τεχνικός πήρε τον λόγο και είπε.

«Το σημαντικότερο που θα ήθελα να πω στους ποδοσφαιριστές μας και μάλιστα μπροστά στον πρόεδρο είναι ότι χωρίς όλους αυτούς τους ανθρώπους που είναι σήμερα εδώ μαζί μας και έχουν υποστηρίξει την προσπάθεια μας όλο αυτό το διάστημα δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Και ότι καταφέραμε, το καταφέραμε σαν οικογένεια. Όλοι μαζί. Όλοι μιλάμε για γκολ και για καθοριστικές ενέργειες και εδώ μπροστά σας έχετε έναν λοχία που δείχνει πάντα θυμωμένος. Γνωρίζετε όμως ότι χωρίς το στήριγμα ολόκληρου του ρόστερ δεν θα τα καταφέρνατε. Ένα πράγμα θέλω από εσάς από εδώ και πέρα! Να προσπαθήσετε να κερδίσετε το Κύπελλο. Μία υπόσχεση θέλω από εσάς.

Μπορεί να παίξουμε καλά, μπορεί να παίξουμε άσχημα. Αυτό που θέλω, όμως, είναι όλοι μαζί ενωμένοι να προσπαθήσετε να κερδίσετε το κύπελλο. Να τα δώσουμε όλα. Γι' αυτό το λόγο η ΑΕΚ είναι διαφορετική ομάδα! Για όσους μιλούν εκτός γηπέδου για εμάς, εμείς θα μιλήσουμε εντός γηπέδου. Μπορεί να κερδίσουμε, μπορεί και να χάσουμε, αλλά για να μας κερδίσουν θα πρέπει να περάσουν πάνω από το πτώμα μας. Και αν χάσουμε θα πρέπει να μπούμε στα αποδυτήρια και από τη στεναχώρια μας να σερνόμαστε στο πάτωμα των αποδυτηρίων» ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Χιμένεθ προς όλη την ομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Μανόλο Χιμένεθ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ