Η Νοτοπούλου απαντά για τη φωτογραφία με τον κουβά: Ηταν κυβερνητικό σποτ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Νοτοπούλου απαντά για τη φωτογραφία με τον κουβά: Ηταν κυβερνητικό σποτ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η ανάρτηση της Κατερίνας Νοτοπούλου, φωτογραφίας στο instagram για την Πρωτομαγιά με κάποιον να βουτά το κεφάλι μιας καθαρίστριας στον κουβά, η προϊσταμένη του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη έσπευσε να απαντήσει.

Με νέα ανάρτησή της στο Facebook επιχείρησε να εξηγήσει την επιλογή της φωτογραφίας.

«Πρόκειται απλώς για πλάνο από τα γυρίσματα για το επόμενο σποτ κυβερνητικού έργου», είπε και πρόσθεσε: «Ο αγώνας συνεχίζεται με τη νομοθεσία που έκανε η κυβέρνηση για προσλήψεις των καθαριστριών στα νοσοκομεία και άλλες δημόσιες υπηρεσίες».

Η Νοτοπούλου απαντά για τη φωτογραφία με τον κουβά: Ηταν κυβερνητικό σποτ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σχολιασμός έγινε και για την επιλογή της κ. Νοτοπούλου να γιορτάσει την Πρωτομαγιά στο στρατόπεδο Καρατάσιου, από όπου επίσης ανάρτησε φωτογραφίες, με το μήνυμα «Αγώνας διαρκείας». Ο σχολιασμός αφορούσε στην επιλογή της να πάει για... πικ νικ αντί για τις κινητοποιήσεις για την εργατική Πρωτομαγιά που διοργανώθηκαν.

Η Νοτοπούλου απαντά για τη φωτογραφία με τον κουβά: Ηταν κυβερνητικό σποτ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Δεν ήταν πικ νικ, αλλά η έμφαση που δίνει η ίδια και η κυβέρνηση στους ελεύθερους χώρους και στην ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών σε αυτούς. Στο μείζον ζήτημα των ανενεργών στρατοπέδων, που πρέπει να αποδοθούν στις τοπικές κοινωνίες, όπως ήδη κάνει αυτή η κυβέρνηση, με τη συνδρομή της κ. Νοτοπούλου, με την απόδοση των πρώην στρατοπέδων Παύλου Μελά και Κόδρα σε πρώτη φάση. Εξάλλου, η κ. Νοτοπούλου παρέστη και στις εκδηλώσεις του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προτού μεταβεί στο Καρατάσιο», τόνισαν στελέχη του περιβάλλοντος της προϊσταμένης του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: voria.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ