Μίχαλος: «Δεν μπορεί μια πορεία 150 ατόμων να κλείνει το κέντρο της Αθήνας» - iefimerida.gr

Μίχαλος: «Δεν μπορεί μια πορεία 150 ατόμων να κλείνει το κέντρο της Αθήνας»

Μίχαλος: «Δεν μπορεί μια πορεία 150 ατόμων να κλείνει το κέντρο της Αθήνας»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν μπορεί μια πορεία 150 ατόμων να κλείνει το κέντρο», τόνισε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, καθώς κάθε διαδήλωση προκαλεί ζημιές εκατομμυρίων ευρώ στους επιχειρηματίες του κέντρου.

Σε εκδήλωση που οργάνωσε το επιμελητήριο με θέμα το νέο καθεστώς για τις πορείες διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ είπε πως «εδώ και χρόνια το κέντρο της πρωτεύουσας αργοπεθαίνει» και ανέφερε ότι «οι επιχειρηματίες του κέντρου υπέστησαν ζημίες δεκάδων εκατομμυρίων».

Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος αναφερόμενος στην κυβέρνηση είπε πώς όλη η κατάσταση οφείλεται «στην αδυναμία του κράτους να διασφαλίσει τη στοιχειώδη τάξη και την ομαλότητα στην καθημερινή λειτουργία της πόλης. Είναι όμως και τα κατάλοιπα μιας σειράς αντιλήψεων. Αντιλήψεων που ταυτίζουν τη θέσπιση κανόνων με την καταπίεση. Αντιλήψεων, σύμφωνα με τις οποίες όσο μεγαλύτερο πρόβλημα προκαλεί μια διαμαρτυρία στο κοινωνικό σύνολο, τόσο ισχυρότερη θα είναι η απήχησή της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ