Κρήτη: Μυστήριο με τον τραυματισμό μαθητή από αδέσποτη σφαίρα – Η μητέρα επιμένει, επικαλείται ακτινογραφία [βίντεο] - iefimerida.gr

Κρήτη: Μυστήριο με τον τραυματισμό μαθητή από αδέσποτη σφαίρα – Η μητέρα επιμένει, επικαλείται ακτινογραφία [βίντεο]

Φωτογραφία αρχείου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μυστήριο και σύγχυση επικρατεί στην Κρήτη για το εάν υπήρξε όντως τραυματισμός μαθητή από αδέσποτη σφαίρα την ώρα του διαλείμματος.

Η πληροφορία που αναδημοσιεύτηκε ανέφερε ότι μαθητής την ώρα του διαλείμματος στο Γυμνάσιο Γέργερης Ηρακλείου τραυματίστηκε από σφαίρα ή από σκάγι σφαίρας. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο μαθητής ήταν αιμόφυρτος ενώ θα υποβληθεί και χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθεί το σκάγι.

Σύμφωνα με το flashnews.gr αυτό που συνέβη είναι ότι ο μαθητής είχε την ώρα του διαλείμματος στην αυλή έναν μικρό τραυματισμό στο μάγουλο (εμφανισιακά έμοιαζε με τον τραυματισμό που θα προκαλούσε ένα χαλικάκι ή το σπάσιμο ενός σπυριού). Δεν είναι γνωστό όμως ακόμα από τι προκλήθηκε αυτός ο ανεπαίσθητος τραυματισμός.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, Νίκος Γιγουρτάκης, την επομένη ημέρα, Παρασκευή, η μητέρα του μαθητή επέστρεψε στο σχολείο. Οπως ενημέρωσε τους καθηγητές, ο γιος της υπεβλήθη σε ακτινογραφία στο ΠΑΓΝΗ, στην οποία βρέθηκε ένα μικρό σφαιρίδιο στο μάγουλο και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Πηγή: Flashnews.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαθητής Κρήτη σκάγια τραυματισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ