Γλέζος - Κοτσακάς στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Γλέζος - Κοτσακάς στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Μανώλης Γλέζος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην τελική ευθεία μπαίνει για τον ΣΥΡΙΖΑ η διαδικασία κατάρτισης των ψηφοδελτίων του για τις εθνικές εκλογές. Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida για την θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας έχει «κλειδώσει» το όνομα του ιστορικού ηγέτη της Αριστεράς, Μανόλη Γλέζου.

Δεύτερος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας αναμένεται να τεθεί ο πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ και παραιτηθείς από το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ το περασμένο καλοκαίρι, Αντώνης Κοτσακάς, ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Σε ό,τι αφορά τους λεγόμενους «πασοκογενείς» συνεργαζόμενους, με τον Συνασπισμό Ριζοσπαστικής Αριστεράς η ανεξάρτητη βουλευτής Σοφία Σακοράφα θα είναι υποψήφια στην β' Αθηνών, ενώ στην ίδια περιφέρεια θα κατέβει και ο επίσης ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής. Ο Αλέξης Μητρόπουλος (επικεφαλής με τον ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Αττικής) θα διεκδικήσει έδρα στην περιφέρεια Αττικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ