MasterChef: Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός [βίντεο] - iefimerida.gr

MasterChef: Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός [βίντεο]

Τιμολέων Διαμαντής & Χρήστος Γλωσσίδης (Φωτογραφία: Facebook @MasterChef GR)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μακρύς θα είναι ακόμη ο δρόμος για τον τελικό του MasterChef, καθώς Τιμολέων Διαμαντής και Χρήστος Γλωσσίδης θα έρθουν αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη διαδικασία.

Οι δύο κορυφαίοι μάγειρες του διαγωνισμού θα ταξιδέψουν σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία, όπου και θα υποβληθούν σε δύσκολες δοκιμασίες με τη συνεργασία κορυφαίων σεφ μέχρι τον τελικό που θα δούμε στις 7 Μαίου.

Στο επεισόδιο της Τρίτης θα δούμε τους δύο μάγειρες μαζί με τους κριτές αλλά και τους πρώην διαγωνιζόμενους Σελίμ Σελτζούκ και Χαράλαμπο Χατζηπροδρόμο να φτάνουν στην Βαρκελώνη.

Οι διαγωνιζόμενοι ταξιδεύουν ξεκινούν την περιήγησή τους σε τέσσερις αξιόλογους γαστριμαργικούς σταθμούς της πόλης, με το food tour να ολοκληρώνεται στην κλειστή αγορά La Boqueria.

Τελευταίος προορισμός, το διάσημο εστιατόριο Disfrutar, το οποίο και θα σηματοδοτήσει την έναρξη της μαγειρικής κούρσας για το μεγάλο φινάλε του MasterChef.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MasterChef τελικός πότε θα γίνει
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ