Σενάρια για προεκλογική συνεργασία της ΝΔ με τον Στέφανο Μάνο - iefimerida.gr

Σενάρια για προεκλογική συνεργασία της ΝΔ με τον Στέφανο Μάνο

Σενάρια για προεκλογική συνεργασία της ΝΔ με τον Στέφανο Μάνο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πληροφορίες ότι βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις για την πιθανότητα προεκλογικής συνεργασίας της Νέας Δημοκρατίας με τον Στέφανο Μάνο και το κόμμα του διακινούνται εδώ και λίγες ώρες σε πολιτικοδημοσιογραφικά γραφεία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, οι συζητήσεις γίνονται αφού πρώτα δόθηκε το «πράσινο φως» από την ηγεσία της ΝΔ ενώ και από την πλευρά του Στέφανου Μάνου και της «Δράσης» φαίνεται πώς υπάρχει ενδιαφέρον παρά την άγρια πολεμική του πρώην υπουργού εναντίον του δικομματισμού όλο το τελευταίο διάστημα.

Σε περίπτωση πάντως που υπάρξει συμφωνία ,ενδεχομένως να κινηθεί στα χνάρια εκείνης που έκανε στις εκλογές του 2000 ο Κώστας Καραμανλής με τους τότε «Ταύρους» του κ. Μάνου, όταν μπήκε σε εκλόγιμη θέση το ψηφοδέλτιο Επικρατείας ο Γιώργος Ψαχαρόπουλος.

Ωστόσο είναι βέβαιο πως μια τέτοια συνεργασία θα προκαλέσει εσωκομματικούς τριγμούς στην ΝΔ καθώς ο κ. Μάνος έχει επιτεθεί με δριμύτητα εναντίον του του κ. Σαμαρά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ